Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majka2222 pisze:Aronek to najpiękniejszy kot (według mnie). Życze mu szczęścia w nowym DT i szczęścia w poszukiwaniu domu stałego. W takim razie będzie trzeba zmienić w ogłoszeniu kontakt w sprawie Aronka. Ogłoszenia będę wystawiac dopóki Aron nie zakotwiczy w stałym domu.
majka2222 pisze:Aronek to najpiękniejszy kot (według mnie). Życze mu szczęścia w nowym DT i szczęścia w poszukiwaniu domu stałego. W takim razie będzie trzeba zmienić w ogłoszeniu kontakt w sprawie Aronka. Ogłoszenia będę wystawiac dopóki Aron nie zakotwiczy w stałym domu.
szirra pisze:Bidulek .........zmiana miejsca to dla niego duży stres . Trzeba czasu i cierpliwości ..........na pewno będzie miziakiem![]()
![]()
andzelika1952 pisze:Musimy jeszcze wziąć pod uwagę fakt, że Aronek, kiedy do mnie trafił "chodził po ścianach", dusił się jakby za chwilę miał mieć zawał.Teraz jest raczej kotem trzymającym się podłogi.
Kiedy jest dorwany do kontenerka podczas miziania najpierw spięty , przerażony , później rozluźnia się i daje głaskać. Ostatnio przy pożegnaniu dał się pocałować w nosek / a mógł odgryźć mój nochal/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kocidzwoneczek, sylwiakociamama i 160 gości