Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Ja to pewnie za jakieś 2, 3 tygodnie, bo jeszcze muszę pozamawiać różne rzeczy. Myślałam, ze uda mi się w ten weekend, ale ten weekend będzie smutny i przykry i poza domem.
Miłego wieczorku
sliver_87 pisze:Od może trzech dni, a raczej ranków koty dają nam nieźle popalic- ale co sie dziwić oboje Duzych w domu, to nie może być tak, że se pośpia do 9. Pobudka o 4, 5, 6 i zajmować się NamiNadal smaruje Bombillce ten kącik srebrem i uszko tez. Kącik mam wrażenie trochę sie poprawił, strupek na uszku zszedł. Ale jeszcze będę to miejsce smarować profilaktycznie. U Xelmiego oczko prawie normalne jest.
Jutro znów wyczesujemy furminatoremale będzie zabawa
![]()
A dzis czeka mnie miły wieczór, bo przyjeżdża koleżanka, zostaje u mnie na noc. Będzie pizza, nalewki mojej roboty i inne takie
Antonetta pisze:sliver_87 pisze:Od może trzech dni, a raczej ranków koty dają nam nieźle popalic- ale co sie dziwić oboje Duzych w domu, to nie może być tak, że se pośpia do 9. Pobudka o 4, 5, 6 i zajmować się NamiNadal smaruje Bombillce ten kącik srebrem i uszko tez. Kącik mam wrażenie trochę sie poprawił, strupek na uszku zszedł. Ale jeszcze będę to miejsce smarować profilaktycznie. U Xelmiego oczko prawie normalne jest.
Jutro znów wyczesujemy furminatoremale będzie zabawa
![]()
A dzis czeka mnie miły wieczór, bo przyjeżdża koleżanka, zostaje u mnie na noc. Będzie pizza, nalewki mojej roboty i inne takie
Na początek witaj, w końcu tu dotarłam
Mój kot na początku też mi nie dawał spać rano, 5 godzina masz być na nogach bo on tak chce i już. Ale systematycznie uczyłam go, że ja nie będę AŻ tak wcześnie wstawać i daje mi pospać do 9 czasem nawet do 10Ładnie ułoży mi się w nogach i czeka aż się obudzę i dam mu ulubione jeść
![]()
Mam nadzieję, że Twoim kociom wszystko przejdzie, bo czytałam wcześniej, że miałaś już nie jedne kłopoty jak nie z dziąsłami Bombi tak z kupalami Xelmo. (jak nie pokręciłam:))
Chyba sama powinnam sobie takie srebro sprawić, kupiłam już olej parafinowy na wszelki wypadek bo tyle się naczytałam o zatkanym kocie, że wole mieć.
Kurczę sama bym sobie chciała sprawić ten furminator, tylko że zanim kasa do mnie dotrze to szmat czasu minie i cena lekko zwala mnie z nóg, opłaca się zainwestować w to? Jak futro Xelma po tym czesaniu teraz się prezentuje?
sliver_87 pisze:Od może trzech dni, a raczej ranków koty dają nam nieźle popalic- ale co sie dziwić oboje Duzych w domu, to nie może być tak, że se pośpia do 9. Pobudka o 4, 5, 6 i zajmować się Nami![]()
Weihaiwej pisze:sliver_87 pisze:Od może trzech dni, a raczej ranków koty dają nam nieźle popalic- ale co sie dziwić oboje Duzych w domu, to nie może być tak, że se pośpia do 9. Pobudka o 4, 5, 6 i zajmować się Nami![]()
Sliver, moje tak samo! Istny huragan przebiega przez dom w godzinach, kiedy szczęśliwi ludzie jeszcze spać mogą. Prowodyrką jest MiaBawi się koralikami od rolet, wykopuje z doniczek drenaż - to keramzyt, takie kamyczki - i potem biegają po całym domu za nim. Osatnio stłukły kieliszki, strącają kosz z szafki kuchennej, telefony z półek... Do tego krzyki, wrzaski i stado słoni biegające po nas. Dzisiaj mam zamiar zamknąć drzwi od sypialni, co znaczy, że doprowadziły mnie do ostateczności
![]()
Może to przez okolicę pełni? Była chyba wczoraj rano.
sunshine pisze:Ja od wczoraj mam furminator. I polecamMy kupiliśmy na allegro za 17zł + przesyłka. wyszło mniej niż połowa ceny w zoologu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Paula05 i 89 gości