Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 18, 2011 17:15 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Koooocham tatuaże!

Ale wiem, że nie mogę zacząć, bo jakbym zaczęła, to bym nie skończyła :oops:
A jaki wzór? :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 18, 2011 17:35 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... theca.jpg/

Na plecach, mniej więcej na..szynce :D No, zacznie się nad paskiem spodni, albo tak na wysokości paska.. zobaczymy gdzie się będzie najładniej układał... wielkości mniej więcej kartki A4. Czarnobialy, bez tych elementó..posiłku, czyli bez ochłapu i żeberek :D Ale ze skalami i cieniem...

Lecam do rooty teraz, prawie spóźniona, bo.. Troja zrobiła bobka na środku pokoju O_o A oprócz tego w kuwecie urobek też.. nie wiem, czy tu zaczęła a tam skończyła, czy tam jej coś przerwało... dziwne... pierwszy raz tak...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt lut 18, 2011 17:40 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

witaj milo Aniu i Trojko :1luvu:

moj Cycek od wczoraj ma luznego qpalka a dzis nawet zwymiotowal..
nie wiem co mu moze byc,bo inne koty zachowuja sie normalnie..
wszystko mi sie na leb wali..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob lut 19, 2011 11:39 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lut 19, 2011 12:05 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

witaj Aniu i Trojko :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie lut 20, 2011 16:28 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Dzieńdoberek :D
Byłam wczoraj u mamy i wyżywałam się kulinarnie.. zrobiłam pierwszy raz w życiu karpatkę. Mega łatwe, a jakie pyszne! Nie wiedziałam, że to się tak prosto robi...
Troja potwierdza, że smaczna, bo już zdążyła wieczorem dorwać się do kawałka :P
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Nie lut 20, 2011 19:00 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Laski, ma któraś może pod ręką ulotkę od farby do włosów palette? Tzn szamponu w sumie, kolor zmywalny.. bo mam szamponetkę i zgubiłam ulotkę :/ I nie pamiętam, czy to się na mokre czy na suche włosy nakłada... Ale kojarzy mi się, że na mokre. A trwałą farbę na suche...

KaleidoStar

Post » Nie lut 20, 2011 19:06 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Chyba też tak zrobię.. poczekam jeszcze trochę, bo zadałam to samo pytanie na DPD, czyli w wątku doskonałych pań domu ;)
A jak nikt nie odpowie, to machnę na wilgotne...

KaleidoStar

Post » Nie lut 20, 2011 19:21 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

A w googlach nie ma jak?

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lut 20, 2011 19:26 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

No właśnie nie..
O ale przyszło mi do głowy pod jakimi innymi frazami poszukać...

Edit: Ot i geniusz... wystarczyło wejść na stronę Palette :P

KaleidoStar

Post » Czw lut 24, 2011 23:47 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Dobra rada numer jeden.. NIE przeskakujcie przez kota. Nawet jak wydaje się, że nie ma zamaiaru ruszyć tyłka.. NIE. PRZESKAKUJCIE.PRZEZ.KOTA. Bo kot może nagle odmówić współpracy..i oczywiście zamiast skoczyć w stronę, z której lecicie..skacze prosto pod opadającą nogę :/
Rada numer dwa - jeśli kot zaczyna wymiotowac..nie popychajcie go! Troję zaczęło cofać akurat, jak stała na stercie ciuchów do prania. W panice chcialam ją zepchnąć na kafelki... Cóż.. prawie się udało..
Pchnęłam ją w bok na wysokości łopatki.. kot zatoczyl przodem piękny łuk, jednocześnie pozbywając się w tym momencie zawartości.. Która to zawartość równie pięknym łukiem pokryła prawie całe pranie :/ Jakbym nic nie robiła, miałabym do sprzątaniua stosik z jakiejś jednej rzeczy. A tak.. zapaskudziłyśmy wszystko :P

KaleidoStar

Post » Czw lut 24, 2011 23:49 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

No i po co ci to było :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lut 24, 2011 23:50 Re: Kot Trojański, czyli jak nie lubilam czarnych kotów...

Ehh, ehh ;) Ale nawet się nie zezłościlam. Za bardzo rozbawiła mnie moja głupota :D

KaleidoStar

[poprzednia][następna]