Dam znac jak tylko sie czegos dowiem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Nie musiałam specjalnie się awanturować. Podobno przelew poszedł dziś przed południem i jutro kasa powinna być na moim koncie. Chyba normalnie imprezę wezmę i urządzę![]()
![]()
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Nie musiałam specjalnie się awanturować. Podobno przelew poszedł dziś przed południem i jutro kasa powinna być na moim koncie. Chyba normalnie imprezę wezmę i urządzę![]()
![]()
Dostałaś tak samo jak ja, czyli prawie 2 miesiącach.
Kasia, czy miałabyś trochę czasu, żeby pomóc mi odrobaczyć koty - Lizaka mam na myśli? Ja nie jestem w stanie nic sama podać mu do pyska, muszę mieć osobę, która kota porządnie utrzyma (wie jak). Tyle, że to muszę przeprowadzić przez 3 dni codziennie... dałabyś radę?
Marcelibu pisze:Wiem, co masz na myśli...
Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wiem, co masz na myśli...
Pamiętam Ją skuloną w tej budce przy kaloryferze, w te ostatnie dwa wieczory i noce - wtorek i środę - po zabraniu ze szpitalika... Tak bardzo prosiłam Ją, żeby jeszcze została
![]()
![]()
Wspomnienie-obrazek-moment - i znowu ryczęTak strasznie mi Jej brakuje
Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze:Marcelibu pisze:Wiem, co masz na myśli...
Pamiętam Ją skuloną w tej budce przy kaloryferze, w te ostatnie dwa wieczory i noce - wtorek i środę - po zabraniu ze szpitalika... Tak bardzo prosiłam Ją, żeby jeszcze została
![]()
![]()
Wspomnienie-obrazek-moment - i znowu ryczęTak strasznie mi Jej brakuje
Wiem, Kasiu, dobrze wiem, jak to jest...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Kankan i 68 gości