Kocia Familia z Konca Swiata. Jest nas piętnascie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 20:45 Re: Kicia.Yoda trzyma kciuki za KOTERIE!!

Kici.Yodzie jest smutno, bardzo smutno. Koteria przegrala, a robi tak wazna rzecz. Sterylki i kastracje sa najwazniejsze! Im mniej nas, kotow, tym wiekszy szacunek od ludzi. Przykro mi

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Wto lut 15, 2011 20:47 Re: Kicia.Yoda trzyma kciuki za KOTERIE!!

Dziękujemy za wsparcie, kciuki i zaklęcia..Nie załamujemy rąk i przyjdziemy po poradę do mistrzyni wygranych :mrgreen:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto lut 15, 2011 21:41 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

Rakea pisze:Dziękujemy za wsparcie, kciuki i zaklęcia..Nie załamujemy rąk i przyjdziemy po poradę do mistrzyni wygranych :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za dwa miesiące :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lut 15, 2011 21:56 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

Hanulka pisze:
Rakea pisze:Dziękujemy za wsparcie, kciuki i zaklęcia..Nie załamujemy rąk i przyjdziemy po poradę do mistrzyni wygranych :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za dwa miesiące :ok:

yes, yes, yes!
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 15, 2011 22:11 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

Też głosowałam na Koterię. Wszystkie wyłapane koty tam sterylizowałam. Dostosowywałam terminy łapanek do terminów zapisanych w Koterii i te terminy były coraz odleglejsze... Naprawdę warto Koterii pomóc. Na następne "miauowe" głosowanie trzeba chyba zrobić lepszą akcję propagandową.
Ostatnio edytowano Wto lut 15, 2011 22:14 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto lut 15, 2011 22:13 Re: Kicia.Yoda. Kociarz Roku. Glos na Dudusia!

Kicia.Yoda pisze:
Amica pisze:Yoda jest cudna :1luvu: Kocham wszystkie koty, ale niebieskookie szczególnie.

Ktos smie w to watpic????

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Rrrrany, robi wrażenie :1luvu:

vega013

Post » Wto lut 15, 2011 22:14 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

vega013 pisze:Też głosowałam na Koterię. Sporo wyłapanych kotów tam sterylizowałam. Dostosowywałam terminy łapanek do terminów zapisanych w Koterii i te terminy były coraz odleglejsze... Naprawdę warto Koterii pomóc. Na następne "miauowe" głosowanie trzeba chyba zrobić lepszą akcję propagandową.

Jak to zrobić... masz pomysła?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 15, 2011 22:18 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

Hanulka pisze:
vega013 pisze:Też głosowałam na Koterię. Sporo wyłapanych kotów tam sterylizowałam. Dostosowywałam terminy łapanek do terminów zapisanych w Koterii i te terminy były coraz odleglejsze... Naprawdę warto Koterii pomóc. Na następne "miauowe" głosowanie trzeba chyba zrobić lepszą akcję propagandową.

Pomysła na razie nie mam. Póki co myślę o bardzo aktywnym wątku, który byłby stale na górze. Moja znajomość Koterii ogranicza się do telefonu, zamówienia terminów, zawiezienia kotów i odebrania. To ostatnie najczęściej robi TŻ. Jana ściśle współpracuje z Koterią i myślę, że byłaby bardzo pomocna. Co do innych propozycji, może wspólnie coś wymyślimy?

vega013

Post » Wto lut 15, 2011 22:22 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

vega013 pisze:
Hanulka pisze:

Pomysła na razie nie mam. Póki co myślę o bardzo aktywnym wątku, który byłby stale na górze. Moja znajomość Koterii ogranicza się do telefonu, zamówienia terminów, zawiezienia kotów i odebrania. To ostatnie najczęściej robi TŻ. Jana ściśle współpracuje z Koterią i myślę, że byłaby bardzo pomocna. Co do innych propozycji, może wspólnie coś wymyślimy?

popracujmy... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 15, 2011 22:52 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

vega013 pisze:
Hanulka pisze:

dziewczyny :D - deklaruję, że będę czuwać nad tematem KV od początku do końca, postaram się, żeby pozostali koteryjni też się włączyli - tym razem nie udało się i znowu przeszło koło nosa :oops: ale nie poddajemy się i pracujemy. :wink:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 15, 2011 23:15 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

o to to... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 16, 2011 4:15 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

I tak oto zawiazal sie Sztab Wyborczy u Kici.Yody KOTERIA - kwiecien 2011 :ryk:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw lut 17, 2011 17:35 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

Obrazek

Z okazji Dnia Kota, Kocia Banda Demolek życzy wspaniałej Yodzie tyle szczęścia, ile tylko zdołają udźwignąć Jej cudne łapeczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Post » Pt lut 18, 2011 11:14 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

kociamysza pisze:I tak oto zawiazal sie Sztab Wyborczy u Kici.Yody KOTERIA - kwiecien 2011 :ryk:

:ok: :ok: :ok: my też życzymy :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lut 18, 2011 15:29 Re: Kicia.Yoda- zywot kota szczesliwego na koncu swiata

Dzisiaj mija trzy lata jak Kicia jest z nami :) Dzieki niej byly to piekne trzy lata. Nauczylam sie wiele o kotach, pokochalam je calym sercem. Sa takie ja jak :)

Dziekuje Kiciu, ze jestes!

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

[poprzednia][następna]