Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rakea pisze:Dziękujemy za wsparcie, kciuki i zaklęcia..Nie załamujemy rąk i przyjdziemy po poradę do mistrzyni wygranych
Hanulka pisze:Rakea pisze:Dziękujemy za wsparcie, kciuki i zaklęcia..Nie załamujemy rąk i przyjdziemy po poradę do mistrzyni wygranych
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za dwa miesiące
Kicia.Yoda pisze:Amica pisze:Yoda jest cudnaKocham wszystkie koty, ale niebieskookie szczególnie.
Ktos smie w to watpic????
vega013 pisze:Też głosowałam na Koterię. Sporo wyłapanych kotów tam sterylizowałam. Dostosowywałam terminy łapanek do terminów zapisanych w Koterii i te terminy były coraz odleglejsze... Naprawdę warto Koterii pomóc. Na następne "miauowe" głosowanie trzeba chyba zrobić lepszą akcję propagandową.
Hanulka pisze:vega013 pisze:Też głosowałam na Koterię. Sporo wyłapanych kotów tam sterylizowałam. Dostosowywałam terminy łapanek do terminów zapisanych w Koterii i te terminy były coraz odleglejsze... Naprawdę warto Koterii pomóc. Na następne "miauowe" głosowanie trzeba chyba zrobić lepszą akcję propagandową.
Jak to zrobić... masz pomysła?
vega013 pisze:Hanulka pisze:vega013 pisze:Też głosowałam na Koterię. Sporo wyłapanych kotów tam sterylizowałam. Dostosowywałam terminy łapanek do terminów zapisanych w Koterii i te terminy były coraz odleglejsze... Naprawdę warto Koterii pomóc. Na następne "miauowe" głosowanie trzeba chyba zrobić lepszą akcję propagandową.
Pomysła na razie nie mam. Póki co myślę o bardzo aktywnym wątku, który byłby stale na górze. Moja znajomość Koterii ogranicza się do telefonu, zamówienia terminów, zawiezienia kotów i odebrania. To ostatnie najczęściej robi TŻ. Jana ściśle współpracuje z Koterią i myślę, że byłaby bardzo pomocna. Co do innych propozycji, może wspólnie coś wymyślimy?
vega013 pisze:Hanulka pisze:vega013 pisze:Też głosowałam na Koterię. Sporo wyłapanych kotów tam sterylizowałam. Dostosowywałam terminy łapanek do terminów zapisanych w Koterii i te terminy były coraz odleglejsze... Naprawdę warto Koterii pomóc. Na następne "miauowe" głosowanie trzeba chyba zrobić lepszą akcję propagandową.
Pomysła na razie nie mam. Póki co myślę o bardzo aktywnym wątku, który byłby stale na górze. Moja znajomość Koterii ogranicza się do telefonu, zamówienia terminów, zawiezienia kotów i odebrania. To ostatnie najczęściej robi TŻ. Jana ściśle współpracuje z Koterią i myślę, że byłaby bardzo pomocna. Co do innych propozycji, może wspólnie coś wymyślimy?
kociamysza pisze:I tak oto zawiazal sie Sztab Wyborczy u Kici.Yody KOTERIA - kwiecien 2011
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, włóczka i 27 gości