Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asiek_i_boguś pisze:Ciąg przykrych informacji kontynuowany...Proponuje poinformować poprzednich właścicieli coby poczuli odpowiedzialność na karku
Filomen pisze:niestety jak w życiu złe wieści przeplatają się z dobrymi
dzisiaj odszedł kocurek Heniek - Fokus oddany przez "kochających" właścicieli po 9 latach. Kotek miał super opiekę u Agi i Bony, miał zostać tam na stałe.
Niestety prawdopodobnie serce nie wytrzymało, stres i nadwaga spowodowały taki efekt. Kotek umarł szybciutko, nie męczył się.
Niestety tak to jest u tych starych, domowych kotów. Pękają im serca z bólu![]()
![]()
Heniu biegaj szczęsliwy za TM.
Dziewczyny strasznie mi przykro - dałyście mu cudowny dom i milość do końca.
Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 21.02.-27.02.2011
21.02. pon. rano brak wie. brak
22.02. wt. rano brak wie. brak
23.02. śr. rano Asiek_i_Boguś wie. Mara
24.02. czw. rano brak wie. brak
25.02. piat. rano Bona44 wie. brak
26.02. sob. rano brak wie. brak
27.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
balbina38 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 21.02.-27.02.2011
21.02. pon. rano brak wie. brak
24.02. czw. rano brak wie. brak
21.02. wieczór
24.02. wieczór
balbina38 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 21.02.-27.02.2011
21.02. pon. rano brak wie. Beatka
24.02. czw. rano brak wie. Beatka
21.02. wieczór
24.02. wieczór
Dorota Wojciechowska pisze:balbina38 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 21.02.-27.02.2011
21.02. pon. rano brak wie. Beatka
22.02. wt. rano brak wie. Mara S
24.02. czw. rano brak wie. Beatka
21.02. wieczór
24.02. wieczór
Dzięki![]()
Wpisujcie się dziewczyny.
ja uzupełniać dyżury będę mogła do 16-tej, później pałeczkę mam nadzieje przejmie Teresa.
ja kurcze nie mam na ten pieprzony internet, ogolnie coś ostatnio nie zamykam budżetu
Mara S pisze:
22 wieczór
Filomen pisze:kolejna wiadomość dobra i zła zarazem
mam dom dla Efisi - przygarnie ją pani Marta, wspaniała osoba, która adoptowała niewidomego Gucia, Tanię i Czesia. Niestety, okazało się ze że Efi ma białaczkę, tak rozwiniętą, że już guzy zaatakowały drogi oddechowe. Jedyne co można teraz dla niej zrobić to podawać steryd, który na tym etapie choroby może poprawić komfort zycia.
Jednak jeśli po podaniu sterydu wystąpi nadkażenie bakteryjne - ropa, zapalenie płuc - trzeba będzie ją uśpić. Inaczej się udusi. Chyba zwariuję, bo się do niej przywiązałam, panie z Almavecie też, pani Ania się popłakała jak sie dowiedziała. To taka cudowna koteczka, wesoła, przyjazna ludziom. Trzymajcie kciuki, zeby po sterydzie nastapiła poprawa, wtedy Efi dołaczy do Tani i Czesia.
Filomen pisze:mam dom dla Efisi - przygarnie ją pani Marta
Filomen pisze:drogie Panie - dostałam własnie przesyłkę - świece dymne na odgrzybianie - to co umawiamy się na jutro na dezynfekcje czy na niedziele ? jesli tak to na którą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 91 gości