Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 10:10 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

hanna1974 pisze:Chociaż koty psują się po założeniu szelek. Przypominają wtedy wielbłądy.

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt wrz 17, 2010 10:18 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

Ja nie wiem jak to jest, że dla Grubka szelki to żaden problem , a Funia też się psuje. Czasem wręcz tak jak w kaftaniku. Kladzie się i odmawia chodzenia. Z drugiej strony to jej wakacje się bardziej podobały.

Ale ogólne wnioski po naszych wojażach są takie: w domku futrom lepiej. Grubek po powrocie miał tak szczęśliwą minkę, że aż miło było patrzeć.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Pt wrz 17, 2010 17:38 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

mówiąc krótko, DOMATORZY.

zupełnie inaczej niż moje :wink:
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Śro lut 02, 2011 0:09 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

"Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?” :roll: . No to na rozruszanie ciszy melduję, że Gajka ma się dobrze. Obecnie jest wielkości niedźwiedzia, wszelkie starania dotyczące diety nie sprawdzają się. Może podeprę się jakąś lekturą :ok:, a może Joanina podpowie coś a propos odchudzania ? Droga Joanino, poproszę o zdjęcia ferajny, bo bardzo jestem ciekawa na jakie piękności wyrosły. No i daj znać jak tam dokocenie.

morgan.as

Od: Czw lis 12, 2009 13:51

Post » Śro lut 02, 2011 8:35 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

Gajka jest grubasem? To zupełnie jak jej siostrzyczka. Na razie klucha przestała się rozrastać, ale mało schudła. Na pewno ma lepszą kondycję bo trenuje karate ze Szprotką. Za nami cieżkie chwile zwiazane ze sterylizacją małej. Funia przez cały okres rekonwalescencji ganiała malutka. Szprotunia nie wiedziała o co chodzi, przecież do tej pory trzymały sztamę. Na szczęście wraz ze zdjęciem kaftanika agresja się skończyła.

Tak więc mamy na stanie:

Grubasa karatekę, emocjonalnego terrorystę, z genem psa pasterskiego (to opis Funi, która miaukiem zagania stado kocio ludzkie, wymusza jedzenie/pieszczoty/i wszystko czego kot akurat potrzebuje). W końcu ma piękne futerko. Najbardziej komunikatywny kotek na świecie, wierze, że rozumie wszystko co mówimy. Tyle, że nie zawsze sie z tym zgadza. Daje buziaki :1luvu:

Filozofa Grubunia o małym rozumku, biedak za każdym razem jak się budzi wydaje się nie wiedzieć co się dzieje. Nasz mały myśliciel nadal jest najpiekniejszym kotem w naszym domostwie, opracował do perfekcji sposób wpychania się między mnie a Funię. Oczywiście w celu pogłaskania kota. Ten pan chya cały czas rośnie 8O

No i najmłodsze, które cały czas rozwija swój charakterek. Z wiejskiego głupka "pachnacego" odworkiem wyrosła panienka o pieknym ogonie, niezłomnym uporze. Do tego ma cehy przywódcze. Cała banda pod jej przewodnictwem zdobywa kuchnie, szabruje i zdobywa kontrole nad terytorium bronionym przez człowieka.
Wszyscy ja bardzo kochamy.

Zdjęcia wkrótce :wink:

joanina

Post » Śro lut 02, 2011 18:29 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

Grubasa karatekę

no w końcu z Gwardii pochodzi, tam trenują judo co prawda, ale blisko :D
AnielkaG

Post » Pt lut 04, 2011 12:02 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

A tak to wygląda:

Misiu śpisz? Ale Misiu może jednak się pobawimy? Misiuuuu!!

Obrazek

Funia jest niezwykle dumna ze swojej figury i dumnie pozuje:

Obrazek

Miś mój kochany chłopczyk wiecznie poszukuje schronienia przed Szprotem:

Obrazek

Obrazek

joanina

Post » Sob lut 05, 2011 22:03 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

Zgraja wygląda super. Szczególnie kiedy śpi :mrgreen: . Nasze też pod kołdrę wchodzą i uwielbiają namiot zrobiony z kołdry i nóg. Jak coś takiego zobaczą to na godzinę człowiek sparaliżowany, bo sumienia nie ma, żeby kota ze snu wybijać. Ciekawa jestem czy rodzeństwo też ma szczecinę jak u dzika? W przypadku Gai, włosie obejmuje połowę jej wagi. Druga połowa to, sadełko. Próbujemy zmusić kota do zabawy, ale wybiera michę i spanie. Natomiast Silver rozmiarem przypomina waszą Szprotkę. Małe to i upierdliwe, biega jakby miała ADHD no i gada jak najęta. Postaram się wrzucić na dniach fotki.

morgan.as

Od: Czw lis 12, 2009 13:51

Post » Pon lut 14, 2011 14:39 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

joanina pisze:A tak to wygląda:

Misiu śpisz? Ale Misiu może jednak się pobawimy? Misiuuuu!!

Obrazek

Funia jest niezwykle dumna ze swojej figury i dumnie pozuje:

Obrazek

Miś mój kochany chłopczyk wiecznie poszukuje schronienia przed Szprotem:

Obrazek

Obrazek

Dużo macie tego burego futerka :kotek: Pierwsza fotka rewelacyjna, a podobno to ja mam terrorystę w domu 8O Tęskni mi się do kici, ale Bu chyba by zamęczyła. Poczekamy jeszcze trochę może kiedyś jej przejdzie ADHD :roll:

Agnezia1

Od: Pon paź 11, 2010 12:56

Post » Pon lut 14, 2011 14:43 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

Możesz sobie pomarzyć, Twoje rude bydlę ma tyle energii co elektrownia.

joanina

Post » Śro lut 16, 2011 12:24 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

Ja przepraszam, ale tym razem nie o kotach.

Pomóżcie mi roznieść ten kaganek (apel-prośbę) po forum. Pilnie pomoc.

I może ktoś mi pomoże tak zrobić, aby baner kierował do wątku,
bo przez tę ostatnią długę przerwę chyba zapomniałam jak to się :evil: robi
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Czw lut 17, 2011 17:33 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

Obrazek

Kocia Banda Demolek życzy Kotkom Cioci Joaniny zdrówka, spełnienia kocich marzeń i uśmiechniętych pyszczków :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt lut 18, 2011 9:49 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

joanina pisze:Gajka jest grubasem? To zupełnie jak jej siostrzyczka. Na razie klucha przestała się rozrastać, ale mało schudła. Na pewno ma lepszą kondycję bo trenuje karate ze Szprotką......

Joanino, więcej takich tekstów i w końcu zarazisz morgan.as i TotemPotem ideą odmłodzenia stadka :ryk: ,
co, jak czytam, szczególnie przydałoby się Gajce na delikatny rozruch :lol:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt lut 18, 2011 11:54 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

delfinka pisze:Joanino, więcej takich tekstów i w końcu zarazisz morgan.as i TotemPotem ideą odmłodzenia stadka :ryk: ,
co, jak czytam, szczególnie przydałoby się Gajce na delikatny rozruch :lol:

Ja rzetelnie ostrzegam, to nie jest delikatny rozruch tylko wpuszczenie do domu tornada :twisted:

To małe ma jakieś bateryjki pod ogonem. Do tego zero manier. Wydaje mi się, że ona musiała się zywic odpadkami z kafeterii bo ma do perfekcji opanowane rozrywanie worów ze śmieciami. I kocha ludzkie jedzenie.

Grubuś w ogóle nie rozumie, jak tak można. Ostatnio nakryłam bandę jak kradli kurczaka. Szprot wyciągnął go z garnka, Funia skrzętnie dołączyła do uczty. A Grubin siedział obok swojej miski z chrupkami i nie wiedział co się dzieje :roll: chyba jednak oryginalne imię do niego pasowało. Gapa moja kochana.

joanina

Post » Sob lut 19, 2011 17:07 Re: Gwardziści. Gumiś [*]. Joanina dokocenie, waw!

a nie przyszło Ci do głowy, że jemu po prostu maniery nie pozwoliły tak się poniżać?
Jeść kradzione? A fe ...
Przecie Duża da jedzonko pod samo pysio!
I to jakie jedzonko? Wybrane, wychuchane, akuratne :lol:
To nie gapa, lecz dżentelmen :ok:
Obrazek Obrazek

delfinka

[poprzednia][następna]