Tobie to mogę bez rysunków, tak na szybko opisać
Jak już jesteś w albumie, to klikasz na drugi znaczek od góry "Image detalis" , potem klikasz na fotkę, która otworzy się w nowym oknie (
niestety malutkie zdjęcia nie dają się otworzyć tą lupą pod zdjęcie, dlatego lepiej kliknąć na zdjęcie).
Na tak otwartym już pełnowymiarowym zdjęciu u góry na środku są ukryte znaczki przewijania < > (pokazują się jak najedziesz tam myszką). Taki sposób przeglądania jest szybszy niż otwieranie każdego z nich oddzielnie.
Tylko jest tu pewien myk, i trzeba o nim pamiętać - znaczki przewijają w inną stronę niż faktycznie pokazują

.
Zdarza się, że niektóre zdjęcia nie chcą się otworzyć i wtedy nie można dalej przewijać, a stronka gubi łączność i wyskakuje błąd.
Takie zdjęcia otwieram oddzielnie pierwszym górnym znaczkiem przy zdjęciu w katalogu (jest cały czas otwarty) "Share It" i klikam na miniaturę, która sie pokaże, by ją otworzyć.
Potem pomijam to, które się buntowało i przeglądanie zaczynam od następnego zdjęcia sposobem jak wyżej napisałam.
Nie wiem, czy jest inny szybszy/lepszy sposób, bo nie znam angielskiego, a jak się jest w katalogu to już nie można wybrać sobie języka.