DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 14:51 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

A ja od niedzieli się zarejestrowałam na FB i teraz zupelnie nie wiem co dalej mam robić.... hm.... w pewnym wieku... :ryk: :ryk: :ryk:

Bo np. gdzie trzeba kliknąć żeby napisać jakąś wiadomość? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 17, 2011 14:53 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

no to fajnie że nam wątek powoli się robi weselszy-Carlitkowi dobre emocje jak najbardziej potraebne,bo jak same wuidziałyście-ma świetny humorek i wcale nie chce myśleć o swojej chorobie :D :kotek: :piwa:

Chatte dzwoniła że jest totalnie zawalona robotą bo własnie kończy jakiś projekt unijny ale ze wstawi w pon skany Carlitka na wątek skanowy.

Tak,Sz. Kocie bardzo Cię prosze o Fb tak aby Carlitko miał stałą opiekę i wsparcie duchowe :D

i w sumie super że Twoje koleżanki wezmą Tigunię - trochę mi żal ze jej nie poznam ale to i dobrze ze ktos nowy wdroży się w tymczasowanie :ok:

Zapomniałam o obiecanej sesji Trisi-poprawię się lada dzień..

i to niewiarygodne-nikt nie dzwonił w sprawie Bąbelka-czy Ci ludzie oczu nie mają 8O 8O 8O

smarti pisze:.jest przeuroczy,kocha ludzi jak rzadko który i jest... absolutnie piekny..

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lut 17, 2011 14:58 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lut 17, 2011 14:55 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

dobrze że już macie za sobą kroplówkę dla Carlitka..
mam nadzieję że szybciutko wróci do zdrówka :)

trzymam kciuki :ok:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Czw lut 17, 2011 14:57 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

tak nawiasem... wczoraj w wiadomościach usłyszałam coś o ustawie dotyczącej nakazu odstrzału błąkających się bezpańskich psów i kotów :|
http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/a ... kotow.html

STOP odstrzałom
http://www.stopodstrzalom.pl/
Ostatnio edytowano Czw lut 17, 2011 15:02 przez Sunshine307, łącznie edytowano 1 raz

Sunshine307

Post » Czw lut 17, 2011 14:58 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

Smartinku i TŻcie ogromne gratulacje.
Pamiętam jak mi się trzęsły łapki, kiedy robiłam zastrzyk mojemu Fibikowi
:ok: :ok: :ok: :ok: za Carlinka
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 17, 2011 15:01 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

Gratuluję :mrgreen: :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lut 17, 2011 15:02 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

nooo,nareszcie-robi się jak w domu... :D :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lut 17, 2011 15:03 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

Ale super - laski wrocily :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lut 17, 2011 15:04 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

Smarti, bo on widocznie jest komuś przeznaczony. Jak Mela - dziewczyna miała dobre ogłoszenia, niemal w tej samej chwili co Toma i Jerrego się pojawiły... a czeka i czeka. Przeznaczenie, ot co ;)

Fajnie, żeś się zreflektowała w tym wątku Tigi, bo to może być fajny domek rzeczywiście, niekoniecznie dla Tigi :>
A koleżanki to chcę zaprawić na ostre tymczasowiczki, ale zacznijmy od czegoś lekkiego :twisted:

Marzeniu, dodaj mnie do znajomych na FB to Ci tam już wyjaśnię co i jak :>
http://www.facebook.com/SzalonyKot
I tam na górze z prawej masz "dodaj do znajomych"

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 17, 2011 15:07 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

Szalony Kot pisze:Smarti, bo on widocznie jest komuś przeznaczony. Jak Mela - dziewczyna miała dobre ogłoszenia, niemal w tej samej chwili co Toma i Jerrego się pojawiły... a czeka i czeka. Przeznaczenie, ot co ;)

Fajnie, żeś się zreflektowała w tym wątku Tigi, bo to może być fajny domek rzeczywiście, niekoniecznie dla Tigi :>
A koleżanki to chcę zaprawić na ostre tymczasowiczki, ale zacznijmy od czegoś lekkiego :twisted:

Marzeniu, dodaj mnie do znajomych na FB to Ci tam już wyjaśnię co i jak :>
http://www.facebook.com/SzalonyKot
I tam na górze z prawej masz "dodaj do znajomych"

nooo jak mój Tż "się dodał" to dopiero teraz się połapać nie moze-tyle różnych wątków mu się tam pootwierało (czy jak to się tam nazywa :roll: ) :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Czw lut 17, 2011 15:13 Re: DT Smarti 2- CARLITOWI wraca apetyt..opis leczenia od str.42

smarti pisze:t..a z aktualnosci-dziś z Tż-tem podaliśmy pierwszą krolówkę Carlitkowi...oboje mamy uraz do zastrzyków,igieł itp :roll: ale nic to...jakoś daliśmy radę choć nie pamiętam żeby w ogole kidykolwiek rece mi się tak trzęsły ...czyli-"pierwsze koty za płoty"-z każdym dniem będzie nam łatwiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

..ale gdzie się podziały wszystkie dziewczyny :roll: wracajcie pliz-potrzeba mi Was tu :D

..mnie i moim kiciom potrzeba waszej obecności
:D :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :D :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :D

Podziwiam Was i gratuluję. :ok:
Jestem ukradkiem i jeszcze tylko do jutra - mamy ferie i wyjeżdżam :twisted:
Wydarzenie na FB już udostępnione i "biorę udział" :D
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 17, 2011 15:39 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

smarti, a daliście już imię temu kotkowi bez oczka ?

zajrzyjcie tutaj :arrow: viewtopic.php?f=1&t=123208&p=7103163#p7103163
nowe zdjątka :D

Sunshine307

Post » Czw lut 17, 2011 22:52 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

Wyrwałam się z kocich objęć i wpadam na chwilę z wieczornymi kocimi pozdrowieniami :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt lut 18, 2011 0:50 Re: DT Smarti 2- CARLITKO-podaliśmy mu SAMI pierwszę kroplówkę!!

Kussad miłego wypoczynku i wracaj do nas :D

Sunshine-tego ślepcia z działek nie wzięłam bo znalazł w międzyczasie DS u jakiejś pani(wet mu znalazła-ja jej nie znam)

Sz.Kocie-ile by kiciów nie było musimy się starać ogarnąć ile się da chociaż mam nadzieję że może pod koniec Twojego(bo chyba nie mojego) życia nie będzie juz niechcianych,nadprogramowych kiciów-będa tylko te chciane a spoleczenstwo będzie wyedukowane i odpowiedzialne...to takie marzrenia i zyczę sobie aby się spełniły z okazji Światowego Dnia Kota!

marzenia11-cudowne i wspaniałe te objęcia-najsłodsze :D

Z okazji wspomnianego Swiatowego Dnia Kota zyczę wszystkim kotom świata aby były tak święte i szanowane jak w Egipcie albo tak uwielbiane jak w Grecji..

..a z aktualności -
druga kroplówka podana-prawie idealnie-moze troszkę za plytko weszła nam igła ale nic z kota nie przeciekało,a u mojej wetki nie raz widziałam jak z kicia wycieka jak z durszlaka :roll: :oops:
Carlito jest przy kroplówce grzeczny jak trusia-nigdy nie wyjdę z podziwu skąd w tych kiciach tyle madrości...

no i uświadomiłam sobie że zawsze ,mając już swoje 6 kiciow mówiłam do Tż-ta że marzę o jeszcze jednym-takim czarnym ale z bialymi wąsikami i w białych noskach od butków...no i mam-Carlito jest moim przeznaczeniem-tym kotem którego mi jeszcze brakowało i o którym marzyłam...już obmysliłam całą jego przyszłość-wiem gdzie w sypialni stanie jego kuweta i gdzie będzie stał na stałe stojak do kroplówek-jak tylko Melcia znajdzie dom to wykąpie Carlita (on niezle capi :oops: ) i wędruje na pokoje-czyli do naszej sypialni i chyba już na stałe :D (wszystko to przy załozeniu że się nie wyleczy na tyle aby byc kiciem adopcyjnym :roll: )

Devi i Fionkę lada dzień przenosze do Trisi-dośc juz samotności.
Muszę tez wreszcie zrobić test Promysiowi aby mógł,mam nadzieje, dołaczyć do laseczek :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :ryk: :ryk:

Dziś mój zaprzyjażniony "dostarczacz kiciów" wet.Kamil zadzwonił z radosną widomością że:
Państwo,bardzo prozwierzęcy kupili dziecku persiczkę,urodzoną w listopadzie.
dziecko okazało sie tak potwornie uczulone że aktualnie wyladowało w szpitalu z obrzękiem czegostam.
Tym samym persiczka ląduje u weta a zaraz potem u mnie-panstwo musza ja oddac no i to jestem w stanie zrozumieć.
i tu pyt do Bianki jako hodowczyni kiciów błękitnokrwistych :D -jak najlepiej postąpic?
to podobno 100% rasowa persiczka z papierami-może Ty Bianka dasz jej domek-pasowałaby Ci do stadka tak ślicznie :D
jesli nie masz warunków to
wet ją wysterylizuje jak przyjedzie czas i dopiero potem szukamy domku,bo nikomu "obcemu" nie możemy jej chyba oddać przed sterylką,prawda?
Taki rasowy kot i już czuje się oniesmielona i przestraszona odpowiedzialnością(tyle okropnych historii się słyszy..)...choć akurat persy mają dla mnie zbyt płaskie pysie..
chyba jutro maja być zdjęcia.

trzeba iśc spać-poprzednią noc całą meczył mnie sen że daję kotu(ale nie był to Carlitko) kroplówke i go przelewam straszliwie a potem jak go dotykam to wszystko z niego spływa tak jak z przekłutego balonika robi się taki jak zegary Dalego.....dalej opowiadac nie bedę...koszmar..

dlatego dzis musze się wyspać..

Miłych snów wszystkim futrzatym i ich Duzym :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

[poprzednia][następna]