hanelka pisze:Poprosiłam o banerek dla Tigi. Może tak ktoś ją wypatrzy.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Trzymam kciuki za Tigę!cypisek pisze:ogłoszenie z portalu naszego miasta..wiem ,że dzwoniono do schroniska...jeśli nie się nie znajdzie to wyląduje tam..eh. czas ma do 18 lutego...
Z powodu wyjazdu oddam grzeczna mila kotke, kotka jest o lagodnym usposobieniu kocha cieplo i sen. Oddam tez jej drapak, zabawki i kuwete. Zainteresowanych prosze o kontakt....
kotka bura , ok 4 letnia od małego w domu..biedactwo nie wie jeszcze co ją czeka.Ludzie wyjeżdżają za granice. Kurcze myślałam ,że to koniec na jakiś czas ....
smarti pisze:Kocie już się zakochałam w Tiguni ale jak wiesz jestem "szczególnym rodzajem zbieraczki"a więc jestem zdania ze kiciów do pomocy póki co nam nie zabraknie,czyli świetnie że Tigunie wezmą Twoje koleżanki-na pierwszy tymczas jest zapewne wprost idealna.
ja poprosze tylko czasem fotki na mój wąt bo Tigunia już mi zapadła w serce i będe o niej zawsze pamiętać.
A Carlitem jestem istotnie troche pograzona więc jakbym brała teraz tymczas to też łatwy(juz mi alareipan coś szykuje podobno ale nie wiem czy akurat odpowiednio łatwy więc jeszcze nawet o tym nie myslałam-najpierw musi mi się z Carlitem wyjaśnić)
tak więc bardzo się ciesze z decyzji Twoich koleżanek(moze wsiakna w tymczasowanie na dobre
)
Szalony Kot pisze:No tak, to już wiem, czemu ktoś o nią tak dopytywał na FB![]()
Tylko, Ze Legionowo jest daleeeeko...
Mogę wpisać w wątek o prośbach o wizyty PA.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości