KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 22:30 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

hanelka pisze:Poprosiłam o banerek dla Tigi. Może tak ktoś ją wypatrzy.

:1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lut 16, 2011 22:35 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Moje znajome bardzo chętnie ją przygarną na DT w Warszawie! Mam nadzieję, że Smartinek się nie obrazi, ale Carlito teraz potrzebuje 100% koncentracji...
A Tiga jest zdrowa i idealna na początkujący DT. To mieszkanie trzypokojowe, trzy studentki, wszystkie trzy na tak, brak alergii, każda miała zwierzaki w rodzinie (głównie koty), doświadczenie z kk jest, okna niezabezpieczone, ale dziewczyny wiedzą, że należy uważać, zresztą kto teraz otwiera.
Pytają, co mają mu kupić i kiedy przyjedzie :mrgreen:
Powiedziałam, że jak coś kuwetę mogę załatwić, że transporter będzie (od Państwa, bo chyba mają..?). I że staramy się jak najszybciej.

Jak kota znajdzie dom lub Smartinek się obrazi albo Wy nie chcecie go tam dać, to oczywiście rozumiem, wcisnęę im innego kota :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 16, 2011 22:48 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Kocie już się zakochałam w Tiguni ale jak wiesz jestem "szczególnym rodzajem zbieraczki" :mrgreen: a więc jestem zdania ze kiciów do pomocy póki co nam nie zabraknie,czyli świetnie że Tigunie wezmą Twoje koleżanki-na pierwszy tymczas jest zapewne wprost idealna.
ja poprosze tylko czasem fotki na mój wąt bo Tigunia już mi zapadła w serce i będe o niej zawsze pamiętać.
A Carlitem jestem istotnie troche pograzona więc jakbym brała teraz tymczas to też łatwy(juz mi alareipan coś szykuje podobno ale nie wiem czy akurat odpowiednio łatwy więc jeszcze nawet o tym nie myslałam-najpierw musi mi się z Carlitem wyjaśnić)

tak więc bardzo się ciesze z decyzji Twoich koleżanek :ok: (moze wsiakna w tymczasowanie na dobre :mrgreen: )
Ostatnio edytowano Śro lut 16, 2011 23:21 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 16, 2011 23:03 Re: >)MISIA ma DT!!!- Jest już w Warszawie!!testy ujemne!!!!!!!!

cypisek pisze:ogłoszenie z portalu naszego miasta..wiem ,że dzwoniono do schroniska...jeśli nie się nie znajdzie to wyląduje tam..eh. czas ma do 18 lutego...

Z powodu wyjazdu oddam grzeczna mila kotke, kotka jest o lagodnym usposobieniu kocha cieplo i sen. Oddam tez jej drapak, zabawki i kuwete. Zainteresowanych prosze o kontakt....

kotka bura , ok 4 letnia od małego w domu..biedactwo nie wie jeszcze co ją czeka.Ludzie wyjeżdżają za granice. Kurcze myślałam ,że to koniec na jakiś czas ....
:(
Trzymam kciuki za Tigę! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 17, 2011 0:33 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

smarti pisze:Kocie już się zakochałam w Tiguni ale jak wiesz jestem "szczególnym rodzajem zbieraczki" :mrgreen: a więc jestem zdania ze kiciów do pomocy póki co nam nie zabraknie,czyli świetnie że Tigunie wezmą Twoje koleżanki-na pierwszy tymczas jest zapewne wprost idealna.
ja poprosze tylko czasem fotki na mój wąt bo Tigunia już mi zapadła w serce i będe o niej zawsze pamiętać.
A Carlitem jestem istotnie troche pograzona więc jakbym brała teraz tymczas to też łatwy(juz mi alareipan coś szykuje podobno ale nie wiem czy akurat odpowiednio łatwy więc jeszcze nawet o tym nie myslałam-najpierw musi mi się z Carlitem wyjaśnić)

tak więc bardzo się ciesze z decyzji Twoich koleżanek :ok: (moze wsiakna w tymczasowanie na dobre :mrgreen: )

No to super :piwa: Bo jakbyś się na mnie obraziła, to by mi źle było, jak nic.
Nie miałabym kogo ogłaszać... :wink:

A dziewczyny się cieszą jak szalone, więc i fotki będą.

Oczywiście dalej podtrzymuję moją obietnicę ogłaszania kotki już w obecnym TDT.

Szalony Kot

Post » Czw lut 17, 2011 0:41 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

:1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 17, 2011 6:18 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Racja,Ask,patrzy się sercem nie oczami.Dla mnie nie wygląd jest najważniejszy,a sytuacja,w jakiej zwierzę się znalazło. :kitty:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Czw lut 17, 2011 12:59 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

DOSTAŁAM MAILA!!

Czesc,
Jestem zainteresowana daniem stalego domu Tidze. Mieszkam w domu z ogrodem,wiec chccialabym wiedziec czy kot jest wychodzacy czy lepiej zeby jednak byla w domu (to moglby byc problem szzegolnie latem). Drugie pytanie czy kotka jest wysterylizowana? Czy dobrze zrozumialam ze kotka jest w Warszawie? Mieszkam w Legionowie pod wawa wiec z transportem nie byloby problemu. Moja poprzednia kicia odeszla w listopadzie,byla przygarnieta z ulicy niestety kocia bialaczka w polaczeniu z chorymi nerkami okazaly sie byc nie do przezwyciezenia. Dopiero teraz czuje sie gotowa na nowego zlonka rodziny i chetnie zaopiekowalabym sie Tiga.
Numer kontaktowy to 694 752 782
Pozdrawiam
Sabina Lagowska

może ktoś sprawdzić dom!!!
Obrazek

cypisek

Post » Czw lut 17, 2011 13:03 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

zmień w tytule. To daleko od nas tj.Otwocka
Gdzieś jest wątek wizytacyjny.

A kota była wychodząca? tzn Tiga?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 17, 2011 13:04 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

No tak, to już wiem, czemu ktoś o nią tak dopytywał na FB :mrgreen:
Tylko, Ze Legionowo jest daleeeeko...
Mogę wpisać w wątek o prośbach o wizyty PA.

Szalony Kot

Post » Czw lut 17, 2011 13:15 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Szalony Kot pisze:No tak, to już wiem, czemu ktoś o nią tak dopytywał na FB :mrgreen:
Tylko, Ze Legionowo jest daleeeeko...
Mogę wpisać w wątek o prośbach o wizyty PA.

Super by było Pani napisała ,że z transportem nie było by problemu , więc pewnie by coś zorganizowała.

ASK@ kota wychodząca była na klatkę schodową , mieszkają na 11 piętrze to ją puszczali na przechadzki.O kota się nie bali bo , sąsiedzi ją znają. :roll: .Wychodząca też jest na balkon /bez zabezpieczeń./, ale Tigunia to grzeczna kotka więc nawet do barierek nie podchodziła................
Obrazek

cypisek

Post » Czw lut 17, 2011 13:32 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Szalony Kot , prawdziwy Szalony Kot :1luvu:

NIE ZAPOMINAJCIE ŻE DZISIAJ ŚWIĘTO KOTA!!!!!!
Obrazek

cypisek

Post » Czw lut 17, 2011 14:44 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Cypisku-w sytuacji jeśli nie zdecydowałabyś się dać Tigi do wychodzącego domku ,a domek okaże się wystarczajaco fajny,to ja oficjalnie proszę o kontakt ze mną,jako że mam tymczaskę-śliczną Trisię, która nadaje sie niestety wyłacznie do domku wychodzącego.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lut 17, 2011 14:53 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Cypisku-w sytuacji jeśli nie zdecydowałabyś się dać Tigi do wychodzącego domku ,a domek okaże się wystarczajaco fajny,to ja oficjalnie proszę o kontakt ze mną,jako że mam tymczaskę-śliczną Trisię, która nadaje sie niestety wyłacznie do domku wychodzącego.

Oczywiście, napisałam maila do pani. Mam nadzieję ,że dom nie jest przy ruchliwej ulicy. Zobaczymy co pani odpisze.
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]