Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Tinka07 pisze:Aha, muszę jeszcze zapytać, z jakiego powodu podano antybiotyk? Wyników badań krwi w momencie, kiedy podjęto decyzję o antybiotykoterapii, chyba jeszcze nie było?
O ile pamiętam w badaniach, jeszcze w schronisku, wyszedł znacznie podwyższony poziom leukocytów. Jakoś mi się tak kojarzy.
smarti pisze:Kocie,niestety nie było ale jak wiesz koleżanka Ozi o nim bardzo intensywnie myśli..
Zdjęcia Trisi w toku a ja chciałam Cię prosić abys zajrzała tu viewtopic.php?f=1&t=119536&start=555
to przecudowny kot po trudnych przejściach i wrócił z adopcji..Ty masz magiczną siłę a jemu potrzeba spokoju juz na zawsze-za dużo już wycierpiał
smarti pisze:to nie jest tak że Carlito nie ma zleconej bakteriologii moczu i nie ma planu leczenia.
ma,jak najbardziej i jest, jak najbardziej.
..a z aktualnosci-dziś z Tż-tem podaliśmy pierwszą krolówkę Carlitkowi...oboje mamy uraz do zastrzyków,igieł itpale nic to...jakoś daliśmy radę choć nie pamiętam żeby w ogole kidykolwiek rece mi się tak trzęsły ...czyli-"pierwsze koty za płoty"-z każdym dniem będzie nam łatwiej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..ale gdzie się podziały wszystkie dziewczynywracajcie pliz-potrzeba mi Was tu
![]()
..mnie i moim kiciom potrzeba waszej obecności![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()