Wątek Zdrojowych......

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 13, 2011 22:24 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Spokojnie Welina wszystko jest pod kontrolą :wink: Nieporozumienia juz sie skończyły a na wątku są osoby, które Joli pomagają i dobrze życzą :ok:

Przypomniam o bazarku viewtopic.php?f=20&t=124079 zapraszam chetnych do licytacji oraz do wirtualnych adopcji zdrojowych kociaków :arrow:
Fizia
Burunia
Czarny Gucio
Figielek
Maja
Kociak z kanału
Malwis
Miziak
Oknik
Piwnik
:arrow: wszystkie nadal czekaja na wirtualne adopcje
:ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lut 13, 2011 22:49 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Iweta pisze:Spokojnie Welina wszystko jest pod kontrolą :wink: Nieporozumienia juz sie skończyły a na wątku są osoby, które Joli pomagają i dobrze życzą :ok:
[/b] :ok:
Iwonko,poprzedni mój post nie dotyczył ludzi którzy są życzliwi Joli i są na tym wątku,a skierowany do cichych potczytywaczy-nie mających pojęcia co to jest choroba ,niepełnosprawność,oceniających drugi:strego człowieka po wyglądzie.
To dobrze,że jest :ok::
Ostatnio edytowano Wto lut 15, 2011 15:58 przez welina, łącznie edytowano 5 razy

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie lut 13, 2011 23:07 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Jola może być pewna,że na tym wątku są osoby,które stale myślą ciepło o Niej i jej kociakach :1luvu: :ok: :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pon lut 14, 2011 7:34 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

BUSIO pisze:Jola może być pewna,że na tym wątku są osoby,które stale myślą ciepło o Niej i jej kociakach :1luvu: :ok: :1luvu:

powtórzę ,bo prawda :ok: Jolu i ferajno kocia :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lut 14, 2011 21:18 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

iwona66 pisze:
BUSIO pisze:Jola może być pewna,że na tym wątku są osoby,które stale myślą ciepło o Niej i jej kociakach :1luvu: :ok: :1luvu:

powtórzę ,bo prawda :ok: Jolu i ferajno kocia :kotek: :ok:

Też potwierdzam :)
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon lut 14, 2011 23:43 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Jolu ,czekamy :)
Ale mamy czas i pamietamy o Was :ok: :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro lut 16, 2011 20:10 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Ja tez mysle, że Jola niebawem "zajrzy" na wątek :wink: a tymczasem nadal zachęcam do wirtualnych adopcji i licytacji na bazarku dla zdrojowych :ok:

Iweta

Post » Czw lut 17, 2011 1:11 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Iweta pisze:Ja tez mysle, że Jola niebawem "zajrzy" na wątek :wink: a tymczasem nadal zachęcam do wirtualnych adopcji i licytacji na bazarku dla zdrojowych :ok:

IWONKO
Czy mogę adoptować kawałek Buruni,bo na całą mnie nie stać :oops: ,a jesteśmy w jednym wieku :lol:(nie wiem ile inni wpłacają :?:,może wystarczy na całą :wink: ) (W domu mamy cztery koty i psa-duże wydatki))-iChyba, że warszawiaków nie dopuszczacie do adopcji :mrgreen: - stąd brak odpowiedzi :? :ryk:
Ostatnio edytowano Pt lut 18, 2011 17:28 przez welina, łącznie edytowano 2 razy

welina

Post » Czw lut 17, 2011 7:39 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

welina pisze:
Iweta pisze:Ja tez mysle, że Jola niebawem "zajrzy" na wątek :wink: a tymczasem nadal zachęcam do wirtualnych adopcji i licytacji na bazarku dla zdrojowych :ok:

IWONKO
Czy mogę adoptować kawałek Buruni,bo na całą mnie nie stać :oops: ,a jesteśmy w jednym wieku :lol:(nie wiem ile inni wpłacają :?:,może wystarczy na całą :wink: ) (w domu mamy cztery koty i psa -duże wydatki)Chyba, że warszawiaków nie dopuszczacie do adopcji :mrgreen: - stąd brak odpowiedzi :? :ryk:

Oczywiście, że możesz i bedzie to cała Burunia :wink: Welina, każdy wpłaca tyle ile może, nie ma ustalonej kwoty adopcyjnej :ok:
Jola będzie bardzo szczęśliwa, ze to własnie Burunia, która jest już starsza koteczką i Jola bardzo sie martwiła, ze nikt nie chce zaadoptowac tej sympatycznej seniorki :1luvu: :

Przypomniam o bazarku viewtopic.php?f=20&t=124079 zapraszam chetnych do licytacji oraz do wirtualnych adopcji zdrojowych kociaków :arrow:
Fizia
Czarny Gucio
Figielek
Maja
Kociak z kanału
Malwis
Miziak
Oknik
Piwnik
:arrow: wszystkie nadal czekaja na wirtualne adopcje
:ok:

Iweta

Post » Czw lut 17, 2011 10:02 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

IWONKO
BURUNIĘ, :1luvu: wziełam ze względu na wiek ,choć zakochałam się również w przyczajonym Piwniku :ryk: Nikt nie chce,ani starych zwierząt(chodzi mi o schroniska),ani ludzi. :oops: -to przykre :evil:
DLATEGO ONA CI MOJA : :ok: :lol: :lol: :lol:
A tak na marginesie,ciekawa jestem jak się czuje pani seniorka :catmilk:

:cat3: Z OKAZJI ŚWIATOWEGO DNIA KOTA-MIŁOŚCI I PEŁNYCH BRZUSZKÓW DLA WSZYSTKICH KOCHANYCH I SAMOTNYCH
:catmilk:
Ostatnio edytowano Czw lut 17, 2011 15:35 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Czw lut 17, 2011 22:25 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

A co tu taka cisza,czy wszyscy poszli na kocie bale :dance: :cat3: :dance2: -tylko ja siedzę w domu :(

welina

Post » Czw lut 17, 2011 22:47 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Tak Ci się tylko wydaje .............. :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lut 17, 2011 22:51 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

Moje koty to balują, jak sam tylko Józek z Felixem ganiają się po chałupie, a to razem ponad 12 kg kociej wagi i huk jest taki, że całe szczęście, że na parterze mieszkam :roll:

Jolu czekamy na Ciebie :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lut 17, 2011 22:53 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

bubor pisze:Tak Ci się tylko wydaje .............. :roll:

Myślałam,że wszyscy się bawią z okazji DNIA KOTA-czułam się jak biedna sierotka siedząc sama w domu :roll: Dzięki za odzew :mrgreen:
AgaPap-moje już śpią.(cztery koty,pies i papuga-dzięki Bogu trochę ciszy)Szaleństwo zacznie się o piątej nad ranem,oczywiście papuga pomaga im swoim wrzaskiem :mrgreen: Łepetyna pęka :( :( :(

welina

Post » Pt lut 18, 2011 9:35 Re: joligoc-wątek zdrojowych kociątek-WIRTUALNE ADOPCJE w ZDROJU

A moje kocisko dostało wczoraj w prezencie zdjęcie szwów i co ważniejsze-kołnierza.Ale dostał turbo-przyspieszenia :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

[poprzednia][następna]