Przypomniam o bazarku viewtopic.php?f=20&t=124079 zapraszam chetnych do licytacji oraz do wirtualnych adopcji zdrojowych kociaków
Fizia
Burunia
Czarny Gucio
Figielek
Maja
Kociak z kanału
Malwis
Miziak
Oknik
Piwnik

Moderator: Estraven

Iwonko,poprzedni mój post nie dotyczył ludzi którzy są życzliwi Joli i są na tym wątku,a skierowany do cichych potczytywaczy-nie mających pojęcia co to jest choroba ,niepełnosprawność,oceniających drugi:strego człowieka po wyglądzie.Iweta pisze:Spokojnie Welina wszystko jest pod kontroląNieporozumienia juz sie skończyły a na wątku są osoby, które Joli pomagają i dobrze życzą
![]()
[/b]
:

BUSIO pisze:Jola może być pewna,że na tym wątku są osoby,które stale myślą ciepło o Niej i jej kociakach![]()
![]()
Jolu i ferajno kocia

iwona66 pisze:BUSIO pisze:Jola może być pewna,że na tym wątku są osoby,które stale myślą ciepło o Niej i jej kociakach![]()
![]()
powtórzę ,bo prawdaJolu i ferajno kocia
![]()

Iweta pisze:Ja tez mysle, że Jola niebawem "zajrzy" na wąteka tymczasem nadal zachęcam do wirtualnych adopcji i licytacji na bazarku dla zdrojowych
![]()

welina pisze:Iweta pisze:Ja tez mysle, że Jola niebawem "zajrzy" na wąteka tymczasem nadal zachęcam do wirtualnych adopcji i licytacji na bazarku dla zdrojowych
![]()
IWONKO
Czy mogę adoptować kawałek Buruni,bo na całą mnie nie stać,a jesteśmy w jednym wieku
(nie wiem ile inni wpłacają
,może wystarczy na całą
) (w domu mamy cztery koty i psa -duże wydatki)Chyba, że warszawiaków nie dopuszczacie do adopcji
- stąd brak odpowiedzi
![]()
:
wziełam ze względu na wiek ,choć zakochałam się również w przyczajonym Piwniku
Nikt nie chce,ani starych zwierząt(chodzi mi o schroniska),ani ludzi.

Z OKAZJI ŚWIATOWEGO DNIA KOTA-MIŁOŚCI I PEŁNYCH BRZUSZKÓW DLA WSZYSTKICH KOCHANYCH I SAMOTNYCH 

-tylko ja siedzę w domu 

bubor pisze:Tak Ci się tylko wydaje ..............

Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], Szymkowa i 62 gości