Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Chyba w pierwszej połowie marca będę jechać WAW-Szczecin-WAW i może dałabym rade ją przywieźć. Niestety jadę PKP więc musi być transporter, którego nie mam.
Byłoby cudnie! Trzymam kciuki za pozytywną decyzję dziewczyn!!!Szalony Kot pisze:A ja kręcę awaryjny tymczas w Warszawie. To moje znajome, byłyby w stanie same opłacać potrzeby kocie, trzy studentki mieszkające razem, ale z rodzaju spokojnych
Od pewnego czasu chodziła po nich myśl zostania tymczasem i jakoś tak im Tigunię podesłałam![]()
Szalony Kocie jest więcej zdjęć na tym wątku. Musisz się tylko cofnąć o jakieś 3-4 strony.Szalony Kot pisze:Jakby było więcej zdjęć, to na czas trwania TDT już bym zrobiła ogłoszenia. Bo to bez sensu, a nuż dom się znajdzie gdzieś bliżej.
hanelka pisze:Byłoby cudnie! Trzymam kciuki za pozytywną decyzję dziewczyn!!!Szalony Kot pisze:A ja kręcę awaryjny tymczas w Warszawie. To moje znajome, byłyby w stanie same opłacać potrzeby kocie, trzy studentki mieszkające razem, ale z rodzaju spokojnych
Od pewnego czasu chodziła po nich myśl zostania tymczasem i jakoś tak im Tigunię podesłałam![]()
![]()
Szalony Kocie jest więcej zdjęć na tym wątku. Musisz się tylko cofnąć o jakieś 3-4 strony.Szalony Kot pisze:Jakby było więcej zdjęć, to na czas trwania TDT już bym zrobiła ogłoszenia. Bo to bez sensu, a nuż dom się znajdzie gdzieś bliżej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości