KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 12:21 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

Ja mogę już tylko podnosić i wspierać dobrą myślą :oops:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lut 16, 2011 14:58 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

Z dobrych wieści to są takie.

1.Tiga będzie miała TDT.!!!
2.[b]Jest transport
dla Tigi.

,,Złe wieści ,
1.Kotka ma transport do Warszawy ze Szczecina 3 marca. Potrzebne środki na transport kotki ze Świnoujścia do Szczecina. Ja już niestety nie mogę wozić kotki za swoje , po prostu już mnie nie stać .Jeszcze nie ma luda który ją zawiezie , ale coś się wymyśli.

2.Kotka będzie na TDT 2 tygodnie, warunek to jedzonko dla niej i piasek.

Wielka też prośba o pomoc na utrzymanie kotki w domu tymczasowym u Smarti.
Tiguni zrobię wieczorem wątek pomocniczy, teraz muszę lecieć , wpadłam tylko powiedzieć co i jak.

Bez waszej pomocy kotka skończy w schronisku.!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lut 16, 2011 15:06 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

Wpisałąs sie na watku transportowym? Czasem coś trafi sie takz dnia na dzień jak z Misia. Czym wiecej osób wie,tym lepiej.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 16, 2011 15:08 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

Wpisałam :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 16, 2011 16:01 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

świetnie że Tigunia uratowana.. :piwa:
szkoda że tak będzie krążyć i zmieniać miejsca ale wiadomo-wybieramy mniejsze zło.
czekam już na nią bardzo :D może trafi się jakiś nagły transport :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 16, 2011 16:34 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

Smarti,nie martw się,ja także pomogę w utrzymaniu koteczki - Tigi.Poza tym chciała bym skontaktować się z Tobą prywatnie,jeśli to możliwe,daj jakoś znać,OK? Jeśli ktoś jeszcze zechce włączyć się w akcję pomocy dla Tigi,nasza i jej wdzięczność będzie ogromna.Pomóżcie zatem. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Śro lut 16, 2011 19:25 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

NaFB jedzie Pani w początku marca, też może zabrać.
Chyba w pierwszej połowie marca będę jechać WAW-Szczecin-WAW i może dałabym rade ją przywieźć. Niestety jadę PKP więc musi być transporter, którego nie mam.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 16, 2011 19:35 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

3 marca jedzie Marta, ta co wiozła Chmurkę. Stacja końcowa Warszawa Natolin. NIe wiem czy to daleko od W-awa Michalin. Ta sama dziewczyna jest w stanie odebrać kotkę co wcześniej Misiaczka. Później szczegóły do dogrania tam na miejscu.

Potrzebny szybszy transport.

Kotka ma już zaklepany TDT u gayae ,potrzebne wsparcie na karmę i piasek.

Potrzebne wsparcie dla smarti na karmę i piasek dla Tigi.
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 16, 2011 19:47 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

A ja kręcę awaryjny tymczas w Warszawie. To moje znajome, byłyby w stanie same opłacać potrzeby kocie, trzy studentki mieszkające razem, ale z rodzaju spokojnych :)
Od pewnego czasu chodziła po nich myśl zostania tymczasem i jakoś tak im Tigunię podesłałam :)

Jakby było więcej zdjęć, to na czas trwania TDT już bym zrobiła ogłoszenia. Bo to bez sensu, a nuż dom się znajdzie gdzieś bliżej.

Szalony Kot

Post » Śro lut 16, 2011 20:09 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

:ok: Super by było, Tiga już w piątek wieczorem będzie TDT, to foteczki się zrobi. :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 16, 2011 20:12 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

Szalony Kot pisze:A ja kręcę awaryjny tymczas w Warszawie. To moje znajome, byłyby w stanie same opłacać potrzeby kocie, trzy studentki mieszkające razem, ale z rodzaju spokojnych :)
Od pewnego czasu chodziła po nich myśl zostania tymczasem i jakoś tak im Tigunię podesłałam :)
Byłoby cudnie! Trzymam kciuki za pozytywną decyzję dziewczyn!!! :ok: :ok: :ok:

Szalony Kot pisze:Jakby było więcej zdjęć, to na czas trwania TDT już bym zrobiła ogłoszenia. Bo to bez sensu, a nuż dom się znajdzie gdzieś bliżej.
Szalony Kocie jest więcej zdjęć na tym wątku. Musisz się tylko cofnąć o jakieś 3-4 strony.
Obrazek

hanelka

Post » Śro lut 16, 2011 20:31 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

hanelka pisze:
Szalony Kot pisze:A ja kręcę awaryjny tymczas w Warszawie. To moje znajome, byłyby w stanie same opłacać potrzeby kocie, trzy studentki mieszkające razem, ale z rodzaju spokojnych :)
Byłoby cudnie! Trzymam kciuki za pozytywną decyzję dziewczyn!!! :ok: :ok: :ok:

Szalony Kot pisze:Jakby było więcej zdjęć, to na czas trwania TDT już bym zrobiła ogłoszenia. Bo to bez sensu, a nuż dom się znajdzie gdzieś bliżej.
Szalony Kocie jest więcej zdjęć na tym wątku. Musisz się tylko cofnąć o jakieś 3-4 strony.

W sumie są 4, wszystkie przesłałam :)

Szalony Kot

Post » Śro lut 16, 2011 22:02 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Nie mam więcej zdjęć Tigi , co miałam wkleiłam. Dopiero w piątek jak będzie na TDT, będzie można jej zrobić więcej fotek.

Kotka ma już zaklepany TDT u gayae ,potrzebne wsparcie na karmę i piasek.

Potrzebne wsparcie na karmę i piasek dla Tigi.
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 16, 2011 22:11 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

SK nie zawsze foty są najwazniejsze. Jak mozesz to klep ogłoszenia.Są ludzie co sercem patrzą.Mądrzy ludzie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 16, 2011 22:23 Re: )( TIGA MA DT!! POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!

Poprosiłam o banerek dla Tigi. Może tak ktoś ją wypatrzy.
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]