PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 23:26 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Nazwa Fundacji - w 1 poście uaktualnionym (Niechciane i zapomniane z Łodzi).
Karma od nich będzie w czwartek, ostatnio też Ja - Ba, Gibutek i inne dziewczyny (sorki dziewczyny że nie wymienię bo skleroza ale wszystkim dziękuję!) poszła jakoś ostatnio i doszła.

ALE Szalony Kocie jeśli mówisz, że już są chętni na Manola i Milorda i okażą się dobrymi domami, to może ta bardzo miła Pani mogłaby zgarnąć karmę z Canisu i zawieźć do Kutna a z Kutna odebrać mnie z 2 Kiciami od razu? Ja oczywiście się dorzucę do paliwa co by tak na krzywy.. nie jechać. Także napisz mi te kontakty, ja od jutra zacznę rozmowy i jak najszybciej dam znać tej Dziewczynie.
Może się uda.
A jak nie to się chyba zwrócę do Arcany o rady jak postępować z Kotem w pociągu.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto lut 15, 2011 23:28 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Kocie zdjęć nie ma, będą po weekendzie.
Przykro mi.
Obiecać mogę tyle, że JAK TYLKO wrócę do Rodziców po zdjęciach, to Ci wyślę co mam (obrobisz wstępnie?)

Carmen201

Post » Wto lut 15, 2011 23:40 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Bez sensu to wszystko.....
Zobaczcie tu:
viewtopic.php?f=1&t=121659&start=45

Carmen201

Post » Śro lut 16, 2011 0:00 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Jak mi podpowiecie jak wkleic zdjęcia na wątek z poczty, albo mogę przesłac na meila , bo kiedyś prosił p.Stanisław i wysyłałam do niejakiej p.Burakiewicz, co to miała mu pomóc ale wogóle się nie odezwała.
Jeśli chodzi o opisy to ja się już tak zamotałam z tymi kotami, że najlepiej jak się ponownie wypytamy na miekjscu, które jest które.
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Śro lut 16, 2011 0:00 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Przekierowałam oboje chętnych do Ciebie, Olu. Mam nadzieję, że się odezwą...

Sabinka, część fot wklejałam. Ze 4-5 stron temu.
EDIT: Dokładnie na 37 stronie. Masz więcej fot?

A w tytule wpiszcie, że fotki na str 37. Albo wrzućcie na pierwsza stronę.
EDIT2: A zresztą, Graszka wrzuciła tam linka.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 16, 2011 0:06 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Mam więcej, ale w mojej wysłanej poczcie. Piszę z kompa mojej córki, bo mój jest zepsuty, a tam mam zdjęcia kotów p.Stanisława na fotosiku.
Tak więc mogłabym te zdjęcia( te oczywiście z mojej poczty) przesłac na meila, bo na wątek nie wiem jak je skopiowac.
Nie bardzo kumam w tym temacie. Ma się już trochę krzyżyków :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

A.Mickiewicz

Sabinka

Post » Śro lut 16, 2011 0:16 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Sabinka pisze:Mam więcej, ale w mojej wysłanej poczcie. Piszę z kompa mojej córki, bo mój jest zepsuty, a tam mam zdjęcia kotów p.Stanisława na fotosiku.
Tak więc mogłabym te zdjęcia( te oczywiście z mojej poczty) przesłac na meila, bo na wątek nie wiem jak je skopiowac.

willow_wierzbowlosa@o2.pl

Szalony Kot

Post » Śro lut 16, 2011 0:19 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Carmen201 pisze:Nazwa Fundacji - w 1 poście uaktualnionym (Niechciane i zapomniane z Łodzi).
Karma od nich będzie w czwartek, ostatnio też Ja - Ba, Gibutek i inne dziewczyny (sorki dziewczyny że nie wymienię bo skleroza ale wszystkim dziękuję!) poszła jakoś ostatnio i doszła.

ALE Szalony Kocie jeśli mówisz, że już są chętni na Manola i Milorda i okażą się dobrymi domami, to może ta bardzo miła Pani mogłaby zgarnąć karmę z Canisu i zawieźć do Kutna a z Kutna odebrać mnie z 2 Kiciami od razu? Ja oczywiście się dorzucę do paliwa co by tak na krzywy.. nie jechać. Także napisz mi te kontakty, ja od jutra zacznę rozmowy i jak najszybciej dam znać tej Dziewczynie.
Może się uda.
A jak nie to się chyba zwrócę do Arcany o rady jak postępować z Kotem w pociągu.

Ha! Jechałam już wioząc kota z Kutna do Warszawy przez Konin. Jeśli chodzi więc o rady w tym temacie chętnie bezinteresownie udzielę. :ryk:
:ryk: :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

A.Mickiewicz

Sabinka

Post » Śro lut 16, 2011 0:32 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Szalony Kot pisze:
Sabinka pisze:Mam więcej, ale w mojej wysłanej poczcie. Piszę z kompa mojej córki, bo mój jest zepsuty, a tam mam zdjęcia kotów p.Stanisława na fotosiku.

willow_wierzbowlosa@o2.pl

Sabinko, wyślesz?

Ciągle czekam na fotki i opisy jakby co.
Choćby skąpe.

I od razu uprzedzam, że przydałoby się prowadzić rejestr wpłat. Bo za chwilę ludzie z FB zaczną pytać, czy doszły pieniądze.

Szalony Kot

Post » Śro lut 16, 2011 17:57 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Dziewczyny, a macie jakiegoś starszego, spokojnego kocurka do domu niewychodzącego dla starszej, schorowanej Pani ?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Śro lut 16, 2011 18:14 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Kocie wierzbowłosy-jakbys po zdjęciach stwierdziła że jest tam jakiś kot podobny do moich to dawaj mi znać-będe kierować.
Bo np. do tej pory mam fajne tel o Mojitka i pewnie tak bedzie dalej, więc warto to wykorzystać.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 16, 2011 18:57 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Pani od Manola odezwała się, zaraz jej odpiszę. Przy czym pyta (co rzecz oczywista) o szczepienia Kićka więc nie wiem czy uda się gościa od razu w weekend wywieźć do ds. Ale będę mocno argumentować, żeby poczekała na Pięknego Niebieskiego bo Fundacja ma fundować szczepienia.
Kiniu - jeszcze nie wiemy co mamy, dowiemy się w piątek/sobotę.
Sabinko - rzeczywiście w miarę możliwości zrób wykaz wpłat, jak najszybciej, bo się zagubimy.
W pierwszej kolejności potrzebne są pieniądze na węgiel bo jest tylko do końca tygodnia. A że jest też brat Pani Basi póki co, to będzie mógł go przywieźć.
Smarti - dzięki! Mojito piękny chłopak, rzeczywiście. Widziałam go na zdjęciach u Ciebie więc będę mogła naocznie sprawdzić, czy jest jakiś podobny.

Carmen201

Post » Śro lut 16, 2011 20:31 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Dziś poszło ode mnie 25 zł. choć to mało w obecnej sytuacji...
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Śro lut 16, 2011 20:43 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

DZIĘKI!!!

Carmen201

Post » Śro lut 16, 2011 21:25 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Carmen201 pisze:
Może się uda.

Nie wiem czy to o mnie "ta miła Pani" ale skoro dzwoniłam i się oferowałam z transportem to się podczepię pod to określenie :wink: Potwierdzam swoją gotowość do zapewnienia transportu. W sobotę jestem dyspozycyjna od ok 13 a w niedzielę to już cały dzień. W kolejne weekendy też nie powinno być z tym ewentualnie problemów.

Jak będzie trzeba i wcześniej dacie znać to w tygodniu też mogę sobie zrobić wolne od pracy i pojechać :)

Mam nadzieję, że się do czegoś przydam.

Carmen - telefon do mnie masz więc jakby była potrzeba to dzwoń.

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

[poprzednia][następna]