Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sabinka pisze:Mam więcej, ale w mojej wysłanej poczcie. Piszę z kompa mojej córki, bo mój jest zepsuty, a tam mam zdjęcia kotów p.Stanisława na fotosiku.
Tak więc mogłabym te zdjęcia( te oczywiście z mojej poczty) przesłac na meila, bo na wątek nie wiem jak je skopiowac.
Nie bardzo kumam w tym temacie. Ma się już trochę krzyżyków
Carmen201 pisze:Nazwa Fundacji - w 1 poście uaktualnionym (Niechciane i zapomniane z Łodzi).
Karma od nich będzie w czwartek, ostatnio też Ja - Ba, Gibutek i inne dziewczyny (sorki dziewczyny że nie wymienię bo skleroza ale wszystkim dziękuję!) poszła jakoś ostatnio i doszła.
ALE Szalony Kocie jeśli mówisz, że już są chętni na Manola i Milorda i okażą się dobrymi domami, to może ta bardzo miła Pani mogłaby zgarnąć karmę z Canisu i zawieźć do Kutna a z Kutna odebrać mnie z 2 Kiciami od razu? Ja oczywiście się dorzucę do paliwa co by tak na krzywy.. nie jechać. Także napisz mi te kontakty, ja od jutra zacznę rozmowy i jak najszybciej dam znać tej Dziewczynie.
Może się uda.
A jak nie to się chyba zwrócę do Arcany o rady jak postępować z Kotem w pociągu.
Szalony Kot pisze:Sabinka pisze:Mam więcej, ale w mojej wysłanej poczcie. Piszę z kompa mojej córki, bo mój jest zepsuty, a tam mam zdjęcia kotów p.Stanisława na fotosiku.
Tak więc mogłabym te zdjęcia( te oczywiście z mojej poczty) przesłac na meila, bo na wątek nie wiem jak je skopiowac.
Nie bardzo kumam w tym temacie. Ma się już trochę krzyżyków
willow_wierzbowlosa@o2.pl
Carmen201 pisze:
ALE Szalony Kocie jeśli mówisz, że już są chętni na Manola i Milorda i okażą się dobrymi domami, to może ta bardzo miła Pani mogłaby zgarnąć karmę z Canisu i zawieźć do Kutna a z Kutna odebrać mnie z 2 Kiciami od razu? Ja oczywiście się dorzucę do paliwa co by tak na krzywy.. nie jechać. Także napisz mi te kontakty, ja od jutra zacznę rozmowy i jak najszybciej dam znać tej Dziewczynie.
Może się uda.
A jak nie to się chyba zwrócę do Arcany o rady jak postępować z Kotem w pociągu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 149 gości