mirka_t pisze:Na stronie schroniska nie ma ogłoszenia o zaginięciu takiej kotki.
W schronisku nie szukają. Koniec tematu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Na stronie schroniska nie ma ogłoszenia o zaginięciu takiej kotki.
mirka_t pisze:bazyla pisze:Wiem, że nie ma.
Chodzi mi o to, żebyś Ty zamieściła w dziale "Znalezione".
Nie zależy mi na szukaniu ludzi, którzy nie szukają kota.
mirka_t pisze:bazyla pisze:Wiem, że nie ma.
Chodzi mi o to, żebyś Ty zamieściła w dziale "Znalezione".
Nie zależy mi na szukaniu ludzi, którzy nie szukają kota.
mirka_t pisze:mirka_t pisze:Na stronie schroniska nie ma ogłoszenia o zaginięciu takiej kotki.
W schronisku nie szukają. Koniec tematu.
casica pisze:Ludziom często nie przychodzą do głowy takie rozwiązania. A swoją drogą kotka mogła należeć do jakiejś starszej osoby, która z przyczyn oczywistych nie zrobi zdjęć, nie zrobi ogłoszeń.
W każdym razie nie rozumiem czemu nie można jej ogłaszać.
vega013 pisze:casica pisze:Ludziom często nie przychodzą do głowy takie rozwiązania. A swoją drogą kotka mogła należeć do jakiejś starszej osoby, która z przyczyn oczywistych nie zrobi zdjęć, nie zrobi ogłoszeń.
W każdym razie nie rozumiem czemu nie można jej ogłaszać.
Kasiu, przecież MariaD zadba o ogłoszenia kotki. Już się zadeklarowała, więc wiadomo, że sprawa jest w dobrych rękach.
Na jakiej podstawie uważacie, że ludzie, którzy przekazali kotkę mirce_t, nie byli właścicielami tego zwierzaka?
vega013 pisze:MariaD zadba o ogłoszenia kotki. Już się zadeklarowała, więc wiadomo, że sprawa jest w dobrych rękach.
vega013 pisze:Na jakiej podstawie uważacie, że ludzie, którzy przekazali kotkę mirce_t, nie byli właścicielami tego zwierzaka?
mirka_t pisze:Przypomnę, że i Chudy jest znajdą. Nie miał ogłoszeń i jakoś nikt o to afery nie robi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 40 gości