Zadziwia mnie niekonsekwencja organizmu. Takie ostre zapalenie pęcherza z jednej strony, a z drugiej normalny apetyt, humorek i ruchliwość

Powinno się zapalać jakieś czerwone światełko, kiedy dzieje się coś złego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Maleńka ma teraz ciężkie życie, bo co chwila zaglądam jej w pieluchęWięcej takich skrzepów nie było, pojawiają się natomiast malutkie, ze 2 mm średnicy. A przynajmniej wydaje mi się, że to skrzepy. Pęcherz opróżniłysmy chyba do spodu. Coś czuję, że dzisiaj to ja nie zasnę
![]()
Zadziwia mnie niekonsekwencja organizmu. Takie ostre zapalenie pęcherza z jednej strony, a z drugiej normalny apetyt, humorek i ruchliwośćI nóżęta coraz lepiej się sprawują. Teraz mała wisi u mnie na ramieniu i nawet nie muszę jej trzymać, bo podpiera się tylnymi łapkami
Pierwszy raz tak robi, łapki stawiają zdecydowany opór
![]()
Powinno się zapalać jakieś czerwone światełko, kiedy dzieje się coś złego
Lidka pisze:Myślę, że już chyba byłaby pora podłożyć pod brzuszek dlugi szalik i podnosić troszke pupę, żeby zaczęła się opierać na nożkach. Tak, zeby znów poczuła jak to jest na 4 łapkach, bo pewnie już zapomniała.
Annaa pisze:Trzymam kciuki za zdrówko Niusi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I za twoją ogromną cierpliwość i poświęcenie Kamari
kamari pisze:jhet pisze:A to nie jest rujka po prostu..?
Za wcześnie, ona nie ma jeszcze 4 miesiecy. Siedzę jak na szpilkach, do kliniki mam 5 minut, a czynne dopiero od 12-stej.
Zrobiłam zdjęcia, zaraz wstawię, może ktos będzie wiedział co to.
Megana pisze:kamari, don't panic, bo to Cię wykończy, a jesteś kotom potrzebna jak powietrze!
Nie wiem, czy już możesz, ale ja za Twoje zdrowie łyknę sobie łyczek derenióweczki. Jak Ty będziesz zdrowa, to i koty będą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Meteorolog1 i 146 gości