edit: Ja mieszkam na Oksywiu, wiec bliziutko Obluza. Ale widze, ze jednak nie zamieszkasz w moich stronach.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
[url=http://tiny.pl/hcbws][IMG]http://i.imgur.com/QxIEd.gif[/IMG][/url]
Megana pisze:Iwonka jak zwykle niezawodna i szybka. Szacun, kobieto.
Tych gnojów - mam na myśli dzieci tej pani - należało by... no wiecie co, nie chcę się wyrażać. Starsi ludzie mają swoje wady, ale jak można tak matkę zostawić w biedzie i kłopotach? Podejrzewam, że staruszka też nie dojadała...
Madziulla pisze: Jak można mysleć, że samym mlekiem wyżywi się kota, no jakStaram się nie oceniać, ale czy nie widać, że zwierzak jest głodny?
Izzi pisze:Madziulla pisze: Jak można mysleć, że samym mlekiem wyżywi się kota, no jakStaram się nie oceniać, ale czy nie widać, że zwierzak jest głodny?
Dziś w Faktach na TVN karmicielka-starsza pani- mówiła jak to kotom ciepłe mleko daje, bo przecież zimnego pić nie mogą. Stara szkoła karmienia kotów ma się widać dobrze,to nie zła wola, ale brak świadomości.
magaaaa pisze:Izzi pisze:Madziulla pisze: Jak można mysleć, że samym mlekiem wyżywi się kota, no jakStaram się nie oceniać, ale czy nie widać, że zwierzak jest głodny?
Dziś w Faktach na TVN karmicielka-starsza pani- mówiła jak to kotom ciepłe mleko daje, bo przecież zimnego pić nie mogą. Stara szkoła karmienia kotów ma się widać dobrze,to nie zła wola, ale brak świadomości.
Ale no nie wpierajcie mi, ze kobieta nie widziała, ze koty źle się mają, skoro nawet w końcu sama się zwróciła po pomoc.
Choćby nie wiem jak płakała to Ona i tylko Ona jest winna tej tragedii, to Ona do niej doprowadziła.
Miała koty w domu - więc mogła obserwować bujny rozwój swoich któw po oferowanym im pokarmie.
Karmicielka - tylko dokarmia, nie sądzę żeby samym tylko mlekiem, a jesli nawet to wolnożyjący kot ma jeszcze szanse sobie coś znaleźć innego.
Te - pod troskliwą opieką - tej szansy nie miały.
jestem zła na tę Panią. Nie umiem jej współczuć.
I nie chcę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości