w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 14:25 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

O rany, to moj Yoshi zostal zabrany do domu w wieku okolo 2 miesiecy i wazyl 400g i byl taka chudzinka... zeberka na wierzchu... to co dopiero koty w takim wieku.... Cos strasznego :(

edit: Ja mieszkam na Oksywiu, wiec bliziutko Obluza. Ale widze, ze jednak nie zamieszkasz w moich stronach.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro lut 16, 2011 15:10 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Banerek dla kotków :cry:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hcbws][IMG]http://i.imgur.com/QxIEd.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro lut 16, 2011 17:18 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

na razie mogę tylko podrzucic... :(
piękna ta tri, te oczy :1luvu:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro lut 16, 2011 17:59 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Te Buraski :cry: Takie śliczne.... Jak można mysleć, że samym mlekiem wyżywi się kota, no jak :| Staram się nie oceniać, ale czy nie widać, że zwierzak jest głodny?

Proszę o numer konta, dorzucę parę złotych.
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Śro lut 16, 2011 21:43 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Iwonka jak zwykle niezawodna i szybka. Szacun, kobieto.
Tych gnojów - mam na myśli dzieci tej pani - należało by... no wiecie co, nie chcę się wyrażać. Starsi ludzie mają swoje wady, ale jak można tak matkę zostawić w biedzie i kłopotach? Podejrzewam, że staruszka też nie dojadała... :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lut 16, 2011 22:39 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Megana pisze:Iwonka jak zwykle niezawodna i szybka. Szacun, kobieto.
Tych gnojów - mam na myśli dzieci tej pani - należało by... no wiecie co, nie chcę się wyrażać. Starsi ludzie mają swoje wady, ale jak można tak matkę zostawić w biedzie i kłopotach? Podejrzewam, że staruszka też nie dojadała... :?

No niestety, staruszka sobie zabierała, żeby kotom dać... A że nie była świadoma, że kot mleka nie może, to je mlekiem poiła... No a dzieci? Co ich problemy matki obchodzą? A czy ja taka szybka, no cóż- znam szybsze :mrgreen:

Madziulla już śkę pw!

Tak tri jest cudowna, najcudowniejsza na świecie :1luvu: No i najsilniejsza z całej trójki...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro lut 16, 2011 22:49 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Niestety, pewne stereotypy są w narodzie zakorzenione na mur. Kot pije mleko, bocian je wyłącznie żaby a jeż chrupie jabłuszka, które przynosi sobie na kolcach.
eh :?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro lut 16, 2011 22:57 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Madziulla pisze: Jak można mysleć, że samym mlekiem wyżywi się kota, no jak :| Staram się nie oceniać, ale czy nie widać, że zwierzak jest głodny?

Dziś w Faktach na TVN karmicielka-starsza pani- mówiła jak to kotom ciepłe mleko daje, bo przecież zimnego pić nie mogą :roll: . Stara szkoła karmienia kotów ma się widać dobrze,to nie zła wola, ale brak świadomości.
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Śro lut 16, 2011 23:09 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

amyszka pisze:Banerek dla kotków :cry:

Obrazek
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję ślicznie za banerek! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro lut 16, 2011 23:15 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Czy można prosić o kod banerka?
Obrazek

Izzi

Post » Śro lut 16, 2011 23:19 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Izzi pisze:
Madziulla pisze: Jak można mysleć, że samym mlekiem wyżywi się kota, no jak :| Staram się nie oceniać, ale czy nie widać, że zwierzak jest głodny?

Dziś w Faktach na TVN karmicielka-starsza pani- mówiła jak to kotom ciepłe mleko daje, bo przecież zimnego pić nie mogą :roll: . Stara szkoła karmienia kotów ma się widać dobrze,to nie zła wola, ale brak świadomości.

Ale no nie wpierajcie mi, ze kobieta nie widziała, ze koty źle się mają, skoro nawet w końcu sama się zwróciła po pomoc.
Choćby nie wiem jak płakała to Ona i tylko Ona jest winna tej tragedii, to Ona do niej doprowadziła.
Miała koty w domu - więc mogła obserwować bujny rozwój swoich któw po oferowanym im pokarmie.
Karmicielka - tylko dokarmia, nie sądzę żeby samym tylko mlekiem, a jesli nawet to wolnożyjący kot ma jeszcze szanse sobie coś znaleźć innego.
Te - pod troskliwą opieką - tej szansy nie miały.
jestem zła na tę Panią. Nie umiem jej współczuć.
I nie chcę.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro lut 16, 2011 23:41 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

magaaaa pisze:
Izzi pisze:

Ale no nie wpierajcie mi, ze kobieta nie widziała, ze koty źle się mają, skoro nawet w końcu sama się zwróciła po pomoc.
Choćby nie wiem jak płakała to Ona i tylko Ona jest winna tej tragedii, to Ona do niej doprowadziła.
Miała koty w domu - więc mogła obserwować bujny rozwój swoich któw po oferowanym im pokarmie.
Karmicielka - tylko dokarmia, nie sądzę żeby samym tylko mlekiem, a jesli nawet to wolnożyjący kot ma jeszcze szanse sobie coś znaleźć innego.
Te - pod troskliwą opieką - tej szansy nie miały.
jestem zła na tę Panią. Nie umiem jej współczuć.
I nie chcę.

Nic Ci nie wpieram, bo ja tej kobiety nie znam.
Jest mi jej jednak żal, bo po tym co napisała Ifciastu kobieta godzi się na wszelką formę pomocy bez żadnego szantażowania (jeśli potem ona zmieni zdanie-ja też)
Nikt nie zaprzecza,że to kobieta ponosi winę za ten stan.
A pisałam tylko o tym,że karmienie mlekiem jest w dalszym ciągu uważane w pewnych kręgach za naturalne i zdrowe!
No ale nie to jest w tej chwili najważniejsze.
Obrazek

Izzi

Post » Śro lut 16, 2011 23:49 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

8O
wątek wart zachowania choćby po to, żeby udowadniać ludziom, że nie, kotek na samym mleku nie wyżyje... 8O

ifciastu! :ok: trzymam kciuki za maluchy - nie wspomogę w tej chwili, bo naprawdę nie mam czym :? ale jestem z wami myślami!

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw lut 17, 2011 9:05 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

piękne kocie, zwłaszcza ta trikolorka :D ja chcę już je zobaczyć :twisted:
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

[poprzednia][następna]