turkawka pisze:Czekoladka ma jajka. Stwierdzone namacalnie przez wet. Została Wedlem
takiej pomyłki to jeszcze nie było

Moderator: Estraven
turkawka pisze:Czekoladka ma jajka. Stwierdzone namacalnie przez wet. Została Wedlem
envy pisze:Kociaki rosną, zwłaszcza wszerzPróbują na matce wymuszać naturalne karmienie, a ona się od nich opędza. Staraliśmy się z Andukiem określić płeć drugiego szarego, ale zdania są podzielone
anduk pisze:Ja strzelam, że czarny większy jest płci męskiej a szary to dziewucha. Trudno coś wywnioskować, straszliwie są ruchliwe i przebiegłe
anduk pisze::mrgreen:
W. dzięki za wysyłkę transportera - dotarł cało i bezproblemowo
sliver_87 pisze:ja ci moge powiedziec o wadze ktora ja mammam bez miski, ze szklana podstawka zeby sie latwo mylo. i jestem zadowolona bo moge postawic obojetnie jak duza miche lub nawet garnek stawiam, wyzerowuje i wkladam tyle miecha czy czegos ile mi potrzebne do zwazenia wiec to mi sie wydaje jest fajna opcja. o maszynce niewiele wiem, tzn, mi tez mieli z drobniutenkimi kostuszkami ale mam rreczna. i wlasnie zaczynam ci pisac te zakupy moje bo wlasnie wrocilam do domu po cslym dniu
shalom pisze:No właśnie, wszyscy czekamy na ujawnienie oblicza KulkiMoże zrobimy konkurs na imię dla niej?
chyba ze chcecie, żeby była kulką.
Po przemyśleniach i opisie Sliver chyba kupię płaską wagę, faktycznie mogę postawic wszystko na niej w misce i nie ogranbicza mnie wielkość miski.A maszynkę do mięsa wypatrzyłam sobie fajną z Clatronica. Nie znam sie na formach ale wygląda najsolidniej ze wszystkich i wcale nie drożej wychodzi. Nawet nakładki do robienia ciasteczek są
shalom pisze:http://allegro.pl/maszynka-do-mielenia-miesa-inox-clatronic-fw3151-i1457168700.html
Proszę bardzo. Jest dużo. Starczy dla nas obu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 494 gości