Tila samo zło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:Aga a taki zwykły segregator do koszulek Ci się przyda? mam jakieś nieużywane, kalendarz mogę dowieźćmisek nie mam.
Tila samo zło
Agn pisze:Tak sobie myślę, że narzucenie odgórnych limitów na ilość kotów w danym domu to chyba nie głupi pomysł. Nagle się okazało, że fizycznie nie mam gdzie się rozłożyć z papierami - wszędzie zalegają koty. Może gdybym miała ich mniej to miałabym wolny stoliczek? A może po prostu powinnam bezczelnie zdjąć ten kocyk ze stoliczka, który kotom dla wygody tam położyłam? Innym rozwiązaniem byłoby wytachanie w końcu stołu z piwnicy.
mpacz78 pisze:Agn pisze:Tak sobie myślę, że narzucenie odgórnych limitów na ilość kotów w danym domu to chyba nie głupi pomysł. Nagle się okazało, że fizycznie nie mam gdzie się rozłożyć z papierami - wszędzie zalegają koty. Może gdybym miała ich mniej to miałabym wolny stoliczek? A może po prostu powinnam bezczelnie zdjąć ten kocyk ze stoliczka, który kotom dla wygody tam położyłam? Innym rozwiązaniem byłoby wytachanie w końcu stołu z piwnicy.
Nie wiem czy nie musiałabyś zmniejszyć ilości do zera, większosć kotów ma to do siebie, ze uwielbiają pokładać się na rozłożonych papierach, na ogół wystrczy jeden kot, żeby nie mieć się gdzie rozłożyć z papierami, no chyba, ze zamkniesz się w osobnym pomieszczeniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 32 gości