Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
smarti pisze:Cypisek-czy ja dobrze rozumiem że Ty ją w piątek (raczej w czwartek bo w dniu wyjazdu to raczej mogą nawet kota zgubić i tego nie zauważyć-tak będą zaaferowani wyjazdem) bierzesz do siebie?
kiedy masz zamiar jej szukać transportu ?
smarti pisze:aż mi włos cierpnie jak damy radę wyzywić to moje teraz powiększajace się znowu,stadko jak mojemu Tż-towi wreszcie się nie ruszą biznesy tak jak kiedyś i tak jak ,wg.wszelkich znaków,już dawno powinny sie ruszyć![]()
ale przeciez przez głupią stówę miesięcznie kolejny kot nie może umierać w cierpieniu w schronie,no nie?-jakoś musimy ją zebrac...
proszę... :
iwona66 pisze:smarti pisze:aż mi włos cierpnie jak damy radę wyzywić to moje teraz powiększajace się znowu,stadko jak mojemu Tż-towi wreszcie się nie ruszą biznesy tak jak kiedyś i tak jak ,wg.wszelkich znaków,już dawno powinny sie ruszyć![]()
ale przeciez przez głupią stówę miesięcznie kolejny kot nie może umierać w cierpieniu w schronie,no nie?-jakoś musimy ją zebrac...
proszę... :
Smarti ja pomogę w utrzymaniu kociny![]()
(masz to juz na piśmie )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości