KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 23:00 Re: )(.JEST DT DLA TIGI!!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!

JEST DOM TYMCZASOWY DLA TIGI< POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE I FB>

Tak, jest dom tymczasowy ,ale potrzebne środki finansowe na utrzymanie Tigi. Smarti da jej tymczas, ale potrzebne środki na jej utrzymanie.
Ostatnio edytowano Wto lut 15, 2011 23:03 przez cypisek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto lut 15, 2011 23:02 Re: )(.JEST DT DLA TIGI!!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!

tak jest ale u mnie czyli daleko.
i potrzebne mi albo wsparcie na karme albo karma-kto pomoże???
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 15, 2011 23:14 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

smarti pisze:Cypisek-czy ja dobrze rozumiem że Ty ją w piątek (raczej w czwartek bo w dniu wyjazdu to raczej mogą nawet kota zgubić i tego nie zauważyć-tak będą zaaferowani wyjazdem) bierzesz do siebie?
kiedy masz zamiar jej szukać transportu ?

Po tym poście byłam pewna, że ją weźmiesz :twisted: Smarti jesteś WIELKA :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lut 15, 2011 23:16 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE DLA TIGI LUB KARMA DLA NIEJ!!

Ma szansę na dt. nie pozwólmy jej umierać w schronisku.

Szalony Kot już robi FB. :1luvu:

Jutro dzwonię do Radia Szczecin może Marta ją zabierze, tak jak ostatnio Misiaczka do Warszawy.

Obrazek
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lut 16, 2011 0:30 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

aż mi włos cierpnie jak damy radę wyzywić to moje teraz powiększajace się znowu,stadko jak mojemu Tż-towi wreszcie się nie ruszą biznesy tak jak kiedyś i tak jak ,wg.wszelkich znaków,już dawno powinny sie ruszyć :oops:

ale przeciez przez głupią stówę miesięcznie kolejny kot nie może umierać w cierpieniu w schronie,no nie?-jakoś musimy ją zebrac...
proszę...
: :roll:
Ostatnio edytowano Śro lut 16, 2011 0:45 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lut 16, 2011 0:37 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

No i? No i? Jakies ustalenia co do wsparcia w karmieniu w dt?

Szkoda Tigi, nwet nie wie co jej jej super Duża szykuje...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lut 16, 2011 7:51 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

mogę podrzucić jedynie i prosić o wsparcie w imieniu Tiusi :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 16, 2011 7:59 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

smarti pisze:aż mi włos cierpnie jak damy radę wyzywić to moje teraz powiększajace się znowu,stadko jak mojemu Tż-towi wreszcie się nie ruszą biznesy tak jak kiedyś i tak jak ,wg.wszelkich znaków,już dawno powinny sie ruszyć :oops:

ale przeciez przez głupią stówę miesięcznie kolejny kot nie może umierać w cierpieniu w schronie,no nie?-jakoś musimy ją zebrac...
proszę...

Smarti ja pomogę w utrzymaniu kociny :ok:
(masz to juz na piśmie ) :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro lut 16, 2011 8:02 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

Dzięki Iwonko :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 16, 2011 9:46 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

Super!!!!
Teraz organizujcie transport koteńki do smarti. Od razu uprzedzę - smarti ma teraz stres i urwabue głowy z tymczasem z chorymi nerkami - dziś cały dzień będzie jeździć po wetach więc mogą być trudności z konatktem telefonicznym z nią, więc się nie zrażajcie jak by co. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lut 16, 2011 10:33 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

dziękuję iwona66 :1luvu: i wszystkim innym-za wsparcie-rowinież to duchowe-nie mniej ważne :D

dziś faktycznie trzeba porządnie zdiagnozować Carlita,ale najważniejsze aby zabrać Tigę od TYCH LUDZI aby była bezpieczna.

smarti

Post » Śro lut 16, 2011 10:49 Re: )( TIGA MA DT!!POTRZEBNE WSPARCIE FINANSOWE NA KARME!!!!!

iwona66 pisze:
smarti pisze:aż mi włos cierpnie jak damy radę wyzywić to moje teraz powiększajace się znowu,stadko jak mojemu Tż-towi wreszcie się nie ruszą biznesy tak jak kiedyś i tak jak ,wg.wszelkich znaków,już dawno powinny sie ruszyć :oops:

proszę...

Smarti ja pomogę w utrzymaniu kociny :ok:
(masz to juz na piśmie ) :mrgreen:

A gdyby kiedyś Iwona chciała się wypierać :ryk: to zacytuję kobitę, a co... :mrgreen:
Kochane :1luvu: , bardzo się cieszę!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]