Moderator: Moderatorzy
anna41 pisze:Kolejne pytanko: czy przy nereczkach można podać Oridermyl do uszek? chyba się niewyleczone do końca drozdzaki odezwałymoże zakrapiać co drugi dzień?
Zakocona pisze:Dostałam paczkę z USA i ...![]()
Zamówiłam renal k w żelu i w proszku. Ten w żelu jest w porządku, ale ten w proszkuJedno opakowanie ważne do czerwca 2011, drugie zamazane. Wydaje mi się, że zobaczyłam termin przydatności do spozycia 10.2010.
Otworzyłam ten dobry i pachniał tak samo jak ten przeterminowany. Nie wiem czy podać go kotu.
Renal k to suplement potasu i witamin z grupy B. Tak sobie myślę, że kaminox chyba lepszy, bo zawiera oprócz tego co renal k, jeszcze aminokwasy, żelazo i inne składniki. Na razie więc to podaję kotu.
Może ktoś chce renal k w proszku z gwarancją do 06.2011 r.? zamówiłam tego trochę za dużo.
casica pisze:Zakocona pisze:Może ktoś chce renal k w proszku z gwarancją do 06.2011 r.? zamówiłam tego trochę za dużo.
Ja, bardzo chętnie go przytulę
sibia pisze:Dziś mamy kontrolę gojenia rany, zabieg był w piątek. Kot ma apetyt ogromny, to pierwsza rzecz, która bardzo cieszy. W dodatku je nerkowe, co cieszy jeszcze bardziej.
malwina pisze: no i alusal który powinnam zwiększać, ale jak zwiększać skoro nie je. Co prawda pocieszam się, że w stosunku do przyjmowanego fosforu zjada proporcjonalną ilość tego alusalu, bo w każdej nawet najmniejszej porcji, no ale musi jeść więcej.
Slonko_Łódź pisze:casica pisze:Zakocona pisze:Może ktoś chce renal k w proszku z gwarancją do 06.2011 r.? zamówiłam tego trochę za dużo.
Ja, bardzo chętnie go przytulę
Jak tylko przeczytałam post Zakoconej to pomyślałam o Tobie i już, już miałam napisać ale czytam dalej wątek a tu już sama się zdążyłaś odmeldować![]()
ana pisze:Ja natomiast kupiłam to:
http://www.doz.pl/apteka/p22087-Ambio_P ... ki_100_szt
i też już mam.
Zamawia się w ww. internetowej aptece, a odbiera w wybranej z listy aptece normalnej. Przysłali z dnia na dzień.
Mam problem -- żelowe kapsułki są duże i kot nie chce ich łykać.
Podałam probiotyk wymieszany z wodą, w strzykawce.
Na logikę powinno być ok, bo przecież np. lakcid podaje się w ten sposób, ale nie jestem do końca pewna...
Jak Wy podajecie probiotyki? W kapsułkach, czy bez?
casica pisze:ana pisze:Jak Wy podajecie probiotyki? W kapsułkach, czy bez?
W kapsułkach - ponoć warunek skuteczności to podawanie w całości, po to, żeby bakterie uwolniły się w jelitach.
Z Puti nie mam problemu, ale Draculowi niestety nie byłam w stanie tego podawać
jaguarius pisze:...
Czy potas 4,3 (norma 4,1 - 5,3) powinien mnie martwić? Wetka mówi, żeby na razie dać spokój potasowi
casica pisze:....
W kapsułkach - ponoć warunek skuteczności to podawanie w całości, po to, żeby bakterie uwolniły się w jelitach.
PcimOlki pisze:casica pisze:....
Wrzuć kapsułkę do wody, najlepiej ciepłej jak kot i nieco osolonej. Napisz po jakim czasie uwolniła zawartość. Musiały by być pancerne.
casica pisze:PcimOlki pisze:casica pisze:....
Wrzuć kapsułkę do wody, najlepiej ciepłej jak kot i nieco osolonej. Napisz po jakim czasie uwolniła zawartość. Musiały by być pancerne.
Swoją drogę nie jestem pewna czy zrozumiałam o co Ci chodziło.
PcimOlki pisze:Zależy jaki był wynik poprzedni i kiedy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości