OKI pisze: Z Taci?!Gdzież bym śmiała
![]()
jeszcze z nerwa przestanie barfować i będzie ..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze: Z Taci?!Gdzież bym śmiała
![]()
Rakea pisze:OKI pisze: Z Taci?!Gdzież bym śmiała
![]()
jeszcze z nerwa przestanie barfować i będzie ..
OKI pisze: Ale głównie nie ma nerwa
Rakea pisze:OKI pisze: Ale głównie nie ma nerwa
ma, tylko ofutrzonego - to się na nim nie poznałaś
OKI pisze:Zapraszam do osobistego poznania
Hanulka pisze:fajnie macie... wprosiłabym się....
Rakea pisze:Hanulka pisze:fajnie macie... wprosiłabym się....
A zaproszę Cię w imieniu Taci.. a co..a nieobecni racji nie mają...
ewar pisze: To się nazywa oszczędzanie energii.
ewar pisze:Prawda jest taka,że Tacia zawdzięcza chyba życie Koterii.Zrobili wszystko,aby ta kotka nie wróciła na podwórko.
Hanulka pisze:Rakea pisze:Hanulka pisze:fajnie macie... wprosiłabym się....
A zaproszę Cię w imieniu Taci.. a co..a nieobecni racji nie mają...
z przyjemnościa wielką
ewar pisze:To ja jeszcze o temperamencie Taci.Ona u mnie nie wchodziła do tzw.dużego pokoju.Po co? Kuweta w przedpokoju,żarcie w kuchni, posłanko w pokoju z balkonem, to co się miała fatygować? Wetka mówiła,że w ogóle nie zauważała,że ma kota w samochodzie, kiedy ją wiozła do Warszawy.To się nazywa oszczędzanie energii.Teraz śmiga po drapaku, wierzyć się nie chce.
Prawda jest taka,że Tacia zawdzięcza chyba życie Koterii.Zrobili wszystko,aby ta kotka nie wróciła na podwórko.
Rakea pisze:ewar pisze: To się nazywa oszczędzanie energii.
Taćka ma krokodyla w sobie
![]()
![]()
No to teraz Oki mnie pogoni![]()
Rakea pisze:ewar pisze:Prawda jest taka,że Tacia zawdzięcza chyba życie Koterii.Zrobili wszystko,aby ta kotka nie wróciła na podwórko.
Muszę się z tym zgodzić, podobnie jak "białasek z Felv" kóremu Efcia1 założyła watek i inne..
uśpić zdrowego jeszcze białaczkowca, bo przecież nie można puścić go luzem..Dłuugo czekał ale domek się w końcu znalazł![]()
Zdarzają się też przypadki kiedy złapany "dziki dzik" okazuje się jedynie wystraszonym miziakiem i jak takiego wydać z powrotem na miasto..
OKI pisze:Dlaczego? Ma... ja bym poszła dalej, ma w sobie leniwcaRakea pisze:ewar pisze: To się nazywa oszczędzanie energii.Taćka ma krokodyla w sobie
![]()
![]()
No to teraz Oki mnie pogoni![]()
![]()
Każdy powód jest dobry, żeby odespać. Wizyta u weta - 3 dni spania, czesanie - minimum pół dnia martwym bykiem, po podróży od Ewy spała jakiś rok, zanim się na dobre rozkręciła![]()
![]()
![]()
Szaleństwo raz w tygodniu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Zeeni i 1559 gości