Ośrodek KOTERIA. Jesteśmy na wystawie kotów na Bielanach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 16:42 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

OKI pisze: Z Taci?! 8O Gdzież bym śmiała :oops: :ryk:

jeszcze z nerwa przestanie barfować i będzie .. :mrgreen:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Wto lut 15, 2011 16:44 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

Rakea pisze:
OKI pisze: Z Taci?! 8O Gdzież bym śmiała :oops: :ryk:

jeszcze z nerwa przestanie barfować i będzie .. :mrgreen:

Z nerwa, Tacia :ryk: :ryk: :ryk:
Ona nie ma nerwa. A jak ona ma nerwa, to je. Cokolwiek :twisted: I śpi :roll: Albo odwrotnie :wink:
Ale głównie nie ma nerwa :ryk:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lut 15, 2011 16:48 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

OKI pisze: Ale głównie nie ma nerwa :ryk:

ma, tylko ofutrzonego - to się na nim nie poznałaś :ryk:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 15, 2011 16:50 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

Rakea pisze:
OKI pisze: Ale głównie nie ma nerwa :ryk:

ma, tylko ofutrzonego - to się na nim nie poznałaś :ryk:

Zapraszam do osobistego poznania :twisted:

OKI

Post » Wto lut 15, 2011 16:53 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

OKI pisze:Zapraszam do osobistego poznania :twisted:

zaproszenie przyjęte :twisted:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 15, 2011 18:11 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

fajnie macie... wprosiłabym się.... :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lut 15, 2011 18:14 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

Hanulka pisze:fajnie macie... wprosiłabym się.... :mrgreen:

A zaproszę Cię w imieniu Taci.. a co..a nieobecni racji nie mają... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 15, 2011 18:25 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

To ja jeszcze o temperamencie Taci.Ona u mnie nie wchodziła do tzw.dużego pokoju.Po co? Kuweta w przedpokoju,żarcie w kuchni, posłanko w pokoju z balkonem, to co się miała fatygować? Wetka mówiła,że w ogóle nie zauważała,że ma kota w samochodzie, kiedy ją wiozła do Warszawy.To się nazywa oszczędzanie energii.Teraz śmiga po drapaku, wierzyć się nie chce.
Prawda jest taka,że Tacia zawdzięcza chyba życie Koterii.Zrobili wszystko,aby ta kotka nie wróciła na podwórko.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lut 15, 2011 18:39 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

Rakea pisze:

z przyjemnościa wielką :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 15, 2011 18:45 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

ewar pisze: To się nazywa oszczędzanie energii.

:ryk: Taćka ma krokodyla w sobie 8O :mrgreen:
No to teraz Oki mnie pogoni :lol:

ewar pisze:Prawda jest taka,że Tacia zawdzięcza chyba życie Koterii.Zrobili wszystko,aby ta kotka nie wróciła na podwórko.

Muszę się z tym zgodzić, podobnie jak "białasek z Felv" kóremu Efcia1 założyła watek i inne..
uśpić zdrowego jeszcze białaczkowca, bo przecież nie można puścić go luzem..Dłuugo czekał ale domek się w końcu znalazł :D
Zdarzają się też przypadki kiedy złapany "dziki dzik" okazuje się jedynie wystraszonym miziakiem i jak takiego wydać z powrotem na miasto..
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Wto lut 15, 2011 18:47 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

Hanulka pisze:
Rakea pisze:

z przyjemnościa wielką :D

Ależ zapraszam serdecznie :lol:

ewar pisze:To ja jeszcze o temperamencie Taci.Ona u mnie nie wchodziła do tzw.dużego pokoju.Po co? Kuweta w przedpokoju,żarcie w kuchni, posłanko w pokoju z balkonem, to co się miała fatygować? Wetka mówiła,że w ogóle nie zauważała,że ma kota w samochodzie, kiedy ją wiozła do Warszawy.To się nazywa oszczędzanie energii.Teraz śmiga po drapaku, wierzyć się nie chce.
Prawda jest taka,że Tacia zawdzięcza chyba życie Koterii.Zrobili wszystko,aby ta kotka nie wróciła na podwórko.

Na pewno zawdzięcza życie Koterii. I nie ona jedna. Pożyłaby pewnie może z pół roku, może z rok - jedne kociaki, drugie i kolejnej zimy pewnie by nie wytrzymała :?
Nawet te, które ciachnięte wracają na swoje miejsce, widzę takie dookoła - tłuściutkie, puchate i świetnie sobie radzą :ok:

Tacia siedziała w Koterii 24 dni, dopóki się DT u Ciebie nie znalazł :D

OKI

Post » Wto lut 15, 2011 18:50 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

Miała u mnie DT, bo to zaproponowała Gosiar z Koterii i tak koło się zamyka.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto lut 15, 2011 18:52 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

Rakea pisze:

Dlaczego? Ma... ja bym poszła dalej, ma w sobie leniwca :ryk:
Każdy powód jest dobry, żeby odespać. Wizyta u weta - 3 dni spania, czesanie - minimum pół dnia martwym bykiem, po podróży od Ewy spała jakiś rok, zanim się na dobre rozkręciła :ryk: :ryk: :ryk:
Szaleństwo raz w tygodniu :wink:

Rakea pisze:
ewar pisze:Prawda jest taka,że Tacia zawdzięcza chyba życie Koterii.Zrobili wszystko,aby ta kotka nie wróciła na podwórko.

Muszę się z tym zgodzić, podobnie jak "białasek z Felv" kóremu Efcia1 założyła watek i inne..
uśpić zdrowego jeszcze białaczkowca, bo przecież nie można puścić go luzem..Dłuugo czekał ale domek się w końcu znalazł :D
Zdarzają się też przypadki kiedy złapany "dziki dzik" okazuje się jedynie wystraszonym miziakiem i jak takiego wydać z powrotem na miasto..

Jak moja Myszka, która teraz grzeje tyłek w domu i żywi się niemalże wyłącznie mokrym applawsem :ryk: :ryk: :ryk:

Edit: cytat

OKI

Post » Wto lut 15, 2011 18:58 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

Wspaniała robota!!! :ok: dlaczego ludzie muszą iść do pracy? zamiast odsypiać???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 15, 2011 18:59 Re: Ośrodek dla kotów miejskich KOTERIA **Prosimy o głosy KV!**

OKI pisze:
Rakea pisze:
Dlaczego? Ma... ja bym poszła dalej, ma w sobie leniwca :ryk:
Każdy powód jest dobry, żeby odespać. Wizyta u weta - 3 dni spania, czesanie - minimum pół dnia martwym bykiem, po podróży od Ewy spała jakiś rok, zanim się na dobre rozkręciła :ryk: :ryk: :ryk:
Szaleństwo raz w tygodniu :wink:

To chyba ewar tak uspakajająco działa - moja Zuzanna też uwielbia spać (tzn ruda i pyszczy wszsytkim - ale spać może 24/7 :mrgreen: )
Obrazek Obrazek

Rakea

[poprzednia][następna]