KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 20:40 Re: >)MISIA ma DT!!!- Jest już w Warszawie!!testy ujemne!!!!!!!!

I bardziej „chumanitarnie” będzie wbrew pozorom... :evil: :evil: :evil:

Śliczna burania, wydaje się taka drobniutka. Nóż się w kieszeni otwiera.

Pół roku trwa wyrobienie paszportu dla zwierzaka do Anglii. Wiem, bo wyrabiałam dla naszego psa. Córka tam pojechała. Chce go zabrać, jak już będzie miała gdzie. Soser mieszka ze mną, jest już po szczepieniach, badaniach, kwarantannie. To kosztowało, ale nie aż tyle, żeby nie można było przerobić. Do tego transport kota jest przecież jeszcze dużo łatwiejszy niż sporego psa.

Przypuszczam, że minęło co najmniej pół roku przygotowań pani do wyjazdu. Można było maleńkiej dom w Polsce znaleźć, jeśli wywóz nie wchodzi w rachubę.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lut 14, 2011 6:48 Re: >)MISIA ma DT!!!- Jest już w Warszawie!!testy ujemne!!!!!!!!

Jak nie mają pieniędzy,to powiedz,że ich wspomogę.Wyślę pieniądze na szczepienie i ogłoszenia,tylko do jasnej cholery,niech nie oddają kotki do schronu,chyba tyle mogą zrobić.Zostało już niewiele czasu do ich wyjazdu,niech się sprężą.Ona jest taka śliczna i bardzo smutna. :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Pon lut 14, 2011 15:03 Re: >)MISIA ma DT!!!- Jest już w Warszawie!!testy ujemne!!!!!!!!

zaznaczam sobie :cry:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 14, 2011 19:00 Re: >)MISIA ma DT!!!- Jest już w Warszawie!!testy ujemne!!!!!!!!

Jestem umówiona z ,, rodziną ,, kotki jutro na 16. Chcę porozmawiać ,ew. namówić na zaszczepienie kotki. Do dnia dzisiejszego nikt o nią nie pytał..
Zrobię jej fotki do ogłoszeń.

Jak tam nasz Misiaczek?? Agneska mam nadzieję ,że Tobie już Misia przebaczyła tą wizytę u weta. :)

U Chmurki już byłam.. :mrgreen: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon lut 14, 2011 20:56 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Myślę, że to dobry pomył, żeby zapłacili za pakiet ogłoszeń od CatAngel. Po czterech latach wspólnego życia, chyba się to Tidze po prostu od nich należy! Chociaż tyle! Może należy im bardzo obrazowo przedstawić, jakie warunki panują w schronisku, jaki los gotują kici...
Szczerze mówiąc, nie wierzę, że zrobią coś dla małej, że cokolwiek ich poruszy...
Obrazek

hanelka

Post » Wto lut 15, 2011 11:50 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Miśka mi wybaczyła w niedzielę, bo dawała się pogłaskać. Ale już wczoraj jej się przypomniało jak okrutnie ją traktowałam, bo spylała przede mną po całej chałupie. Ani do michy ani do ręki nie chce podejść.
Czekamy na ocieplenie. Atmosfery domowej. 8)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lut 15, 2011 11:52 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Agneska pisze:Miśka mi wybaczyła w niedzielę, bo dawała się pogłaskać. Ale już wczoraj jej się przypomniało jak okrutnie ją traktowałam, bo spylała przede mną po całej chałupie. Ani do michy ani do ręki nie chce podejść.

A, to stąd te mrozy.Wypełzły i rozpełzły sie po kraju :mrgreen:
Ależ sie dziewucha obraziła :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto lut 15, 2011 11:59 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

ASK@ pisze:
Agneska pisze:Miśka mi wybaczyła w niedzielę, bo dawała się pogłaskać. Ale już wczoraj jej się przypomniało jak okrutnie ją traktowałam, bo spylała przede mną po całej chałupie. Ani do michy ani do ręki nie chce podejść.

No, Agnieszko, to teraz dołóż wszelkich starań, żeby Misiek odtajał, bo inaczej wiosna gotowa nigdy nie nadejść :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Wto lut 15, 2011 13:00 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

hanelka pisze:
ASK@ pisze:

No, Agnieszko, to teraz dołóż wszelkich starań, żeby Misiek odtajał, bo inaczej wiosna gotowa nigdy nie nadejść :mrgreen:

Bo wiecie , my baby z nad morza to tak trochę kokieteryjne jesteśmy....za nami trzeba się nabiegać. :ryk:

Misiaczku dość już kokieteryjnego focha. :ok: /za dużo też nie wolno/.
Obrazek

cypisek

Post » Wto lut 15, 2011 21:29 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Tiga.

Obrazek
Obrazek

Koteczka przemiła , przybiegła się przywitać , dała się wziąć na ręce.
Biedna nieświadoma kicia, nie wie co ją czeka..
Pani ma naklepane do głowy ,,że schronisko to takie miejsce fajne, i tam szukają domków różnym kotom. Tiga jest tak przemiła ,że szybko znajdzie domek...i nie będzie długo w tym schronisku,,. Jak powiedziałam ,że woliera mieści się między jedną psiarnią a drugą to usłyszałam ,że Tigunia psów się nie boi. Przychodzili znajomi z psami i ona się do niech wtulała. :roll:

Uświadomienie dało taki skutek ,że kotka ma być zaszczepiona..

Piątek jest tym dniem który roz...szy Tiguni cały jej świat.
Piątek jest tym dniem Tigi, dniem który roz...sza jej życie.
Obrazek

cypisek

Post » Wto lut 15, 2011 21:36 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Brak słów :evil: Ta kobieta chyba telewizji nie ogląda, nie mówiąc o wycieczce do nawet najlepiej utrzymanego schroniska
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lut 15, 2011 21:54 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Niech pani się przejdzie do schroniska i zajrzy do szpitalika. I dowie się, ile kotów w schronisku umiera.

Na Paluchu około połowa.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lut 15, 2011 22:16 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Cypisek-czy ja dobrze rozumiem że Ty ją w piątek (raczej w czwartek bo w dniu wyjazdu to raczej mogą nawet kota zgubić i tego nie zauważyć-tak będą zaaferowani wyjazdem) bierzesz do siebie?
kiedy masz zamiar jej szukać transportu ?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 15, 2011 22:19 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Szalony Kot pisze:Niech pani się przejdzie do schroniska i zajrzy do szpitalika. I dowie się, ile kotów w schronisku umiera.

Na Paluchu około połowa.

My to wiemy :evil: , jeszcze najciekawsze zostawiłam.... Mieli kiedyś kota ,, norweskiego,,ale był niegrzeczny,,dziki,, właził na firanki ,niszczył sprzęty itp...ale ,że państwo mają na wsi rodzinę , wywieźli tam kota. Kot dołączył do gromady kotów,,ze wsi,,długo z nimi nie pobył, bo poszedł swoją drogą...

Uważam,że z takim podejściem do zwierząt nie wiele da się przetłumaczyć tym ludziom. Jedynie udało mi się namówić na zaszczepienie jej.
Obrazek

cypisek

Post » Wto lut 15, 2011 22:43 Re: >)MISIA ma DT!!!- Potrzebny chociaż DT dla TIGI. str.75!!!!!

Masz rację, sa niereformowalni.....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]