Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotola pisze: Ale Aisha obiecała, że weźmie się za siebie przed latem, kiedy to swe piękne kształty będzie wystawiać na słońceBo koty z sąsiednich balkonów wciąż patrzą
Petka-P1 pisze:Kotola pisze: Ale Aisha obiecała, że weźmie się za siebie przed latem, kiedy to swe piękne kształty będzie wystawiać na słońceBo koty z sąsiednich balkonów wciąż patrzą
![]()
![]()
![]()
Aisha to zupełnie jak ciotka, też obiecała![]()
Tylko koty już na mnie nie patrzą.
Kotola pisze:Oj rosnę rosnę i się zaokrąglamprzynajmniej Aishy jest raźniej, że nie tylko ona ma parę kilogramów więcej
A płeć jest na razie słodką tajemnicą
![]()
Gdyby ktoś chciał żywy czarno-biały budzik ustawiony na godz 6.30 (bez możliwości przestawienia pory budzenia) z wilgotnym noskiem, z dźwiękiem typu przeraźliwe miaaaaaauuuuuu, mogę wypożyczyć. Budzik jest bardzo skuteczny bo gdy wdzięk nie działa, budzik wskakuje na łóżko, z niego na osoba budzącą i przechodzi do łapoczynów. Wypożyczyć można zwłaszcza w niedzielne poranki
Kotola pisze:Oj rosnę rosnę i się zaokrąglamprzynajmniej Aishy jest raźniej, że nie tylko ona ma parę kilogramów więcej
A płeć jest na razie słodką tajemnicą
![]()
Gdyby ktoś chciał żywy czarno-biały budzik ustawiony na godz 6.30 (bez możliwości przestawienia pory budzenia) z wilgotnym noskiem, z dźwiękiem typu przeraźliwe miaaaaaauuuuuu, mogę wypożyczyć. Budzik jest bardzo skuteczny bo gdy wdzięk nie działa, budzik wskakuje na łóżko, z niego na osoba budzącą i przechodzi do łapoczynów. Wypożyczyć można zwłaszcza w niedzielne poranki
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 14 gości