Aisha-ma super dom u kotoli :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 17:04 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Dziękujemy za piękne życzenia :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kotola

Od: Pt mar 06, 2009 21:38

Post » Wto sty 04, 2011 15:04 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

a widac, ze sie kici conieco przytylo :) A fota na kanapie obok pilota wymiata :D Aisha rzadzi :D Kto ma pilota ten ma wladze :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 11, 2011 21:06 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

No tak jak się większość dnia i całą noc przesypia, a kiedy się nie śpi to się je to nic dziwnego, że kilogramów przybywa. A gdy do tego dodam, że na widok jakiejkolwiek zabawki reaguje się fochem to wszystko staje się jasne :mrgreen: Ale Aisha obiecała, że weźmie się za siebie przed latem, kiedy to swe piękne kształty będzie wystawiać na słońce :ryk: Bo koty z sąsiednich balkonów wciąż patrzą :twisted:
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Wto sty 11, 2011 22:04 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Kotola pisze: Ale Aisha obiecała, że weźmie się za siebie przed latem, kiedy to swe piękne kształty będzie wystawiać na słońce :ryk: Bo koty z sąsiednich balkonów wciąż patrzą :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

Aisha to zupełnie jak ciotka, też obiecała :mrgreen:
Tylko koty już na mnie nie patrzą.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto sty 11, 2011 23:27 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Petka-P1 pisze:
Kotola pisze: Ale Aisha obiecała, że weźmie się za siebie przed latem, kiedy to swe piękne kształty będzie wystawiać na słońce :ryk: Bo koty z sąsiednich balkonów wciąż patrzą :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

Aisha to zupełnie jak ciotka, też obiecała :mrgreen:
Tylko koty już na mnie nie patrzą.

a twoj osobisty kocor, ten dwunozny? :ryk:

A Aisha ma uroczego psiego sasiada, yorka, Fajferka o ile dobrze pamietam, nie? :ok: :wink:

Kociara82

Post » Nie sty 30, 2011 19:34 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)a dług u weta został 338 zł :(

Dzień doberek.
Tak sobie zajrzałam stare fotki pooglądać.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw lut 03, 2011 8:38 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

Ależ droga ciotko Petko jak bym wiedziała, że wpadniesz to bym Cię gorącą czekoladą poczęstowała :mrgreen: nie mam żadnych nowych fotem bo wszystkie musialyby być identyczne, czyli Aisha śpi na parapecie, Aisha śpi na swoim kocyku, Aisha śpi na swojej Dużej itd. :ryk: bo Aisha to straszny leniuszek :twisted:
A tymczasem czekamy na sezon wiosenno-letni i słoneczne kąpiele na balkonie :mrgreen: oj trochę jeszcze poczekamy :)
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Czw lut 03, 2011 10:44 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

Aisha proszę przekaż Dużej, że ma nie ściemniać tylko fotki robić.
To na pewno są pomówienia, że ty leniuszek jesteś.

Też już chcę wiosny. Szaro, buro, zimno ... mam już dość.

Petka

Post » Czw lut 03, 2011 12:46 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

a Twoj brzusio, cioteczko, jak tam? Spoooory juz? Znasz juz plec dzidzi?

Kociara82

Post » Pt lut 04, 2011 8:47 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

Oj rosnę rosnę i się zaokrąglam :ryk: przynajmniej Aishy jest raźniej, że nie tylko ona ma parę kilogramów więcej :mrgreen: A płeć jest na razie słodką tajemnicą :D

Gdyby ktoś chciał żywy czarno-biały budzik ustawiony na godz 6.30 (bez możliwości przestawienia pory budzenia) z wilgotnym noskiem, z dźwiękiem typu przeraźliwe miaaaaaauuuuuu, mogę wypożyczyć. Budzik jest bardzo skuteczny bo gdy wdzięk nie działa, budzik wskakuje na łóżko, z niego na osoba budzącą i przechodzi do łapoczynów. Wypożyczyć można zwłaszcza w niedzielne poranki :ryk:
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Nie lut 06, 2011 0:12 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

Kotola pisze:Oj rosnę rosnę i się zaokrąglam :ryk: przynajmniej Aishy jest raźniej, że nie tylko ona ma parę kilogramów więcej :mrgreen: A płeć jest na razie słodką tajemnicą :D

Gdyby ktoś chciał żywy czarno-biały budzik ustawiony na godz 6.30 (bez możliwości przestawienia pory budzenia) z wilgotnym noskiem, z dźwiękiem typu przeraźliwe miaaaaaauuuuuu, mogę wypożyczyć. Budzik jest bardzo skuteczny bo gdy wdzięk nie działa, budzik wskakuje na łóżko, z niego na osoba budzącą i przechodzi do łapoczynów. Wypożyczyć można zwłaszcza w niedzielne poranki :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ona jest rozkoszna :1luvu:

Kociara82

Post » Nie lut 06, 2011 16:12 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

Kotola pisze:Oj rosnę rosnę i się zaokrąglam :ryk: przynajmniej Aishy jest raźniej, że nie tylko ona ma parę kilogramów więcej :mrgreen: A płeć jest na razie słodką tajemnicą :D

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lut 14, 2011 14:29 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

Obrazek wraz z buziaczkami Walentynkowymi uroczej kici :*:*:*:*

Kociara82

Post » Pon lut 14, 2011 20:50 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

Aisha bardzo dziękuje :1luvu: i przesyła buziaki szalonej ciotce :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Kotola

Post » Pon lut 14, 2011 22:32 Re: Aisha-ma super dom u kotoli :)

ze co? :o :o

ze niby JA SZALONA??!! 8O 8O :roll: :roll: :ryk: :ryk:

Kociara82

[poprzednia][następna]