Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Hejka, na dyżurze byłam, ale nikt nie pisał/dzwonił więc nie dałam więcej. Zwykle od piątku po południu do poniedziałku rano nie mam sieci - w te dni lepiej smsem (może być z bramki) lub dzwonić bo inaczej dowiem się w poniedziałek, że coś miałam zrobićU zdrowych kotów kończy się neomycin. W czwartek przywiozę resztę gazików sterylnych i soli fizjologicznej, która została z leczenia Koi - z jej oczkiem coraz lepiej, ale mam wrażenie, że nie wyleczone do końca. Ewo, kiedy kontrola?
Mojra ma nosek jakby poparzony lub pokaleczony - posmarowałam odrobinę Avilinem, może pomoże.
Alienor pisze:Mojra ma nosek jakby poparzony lub pokaleczony - posmarowałam odrobinę Avilinem, może pomoże.
wiesiak pisze:Witam Wszystkich na forum a wszczególności KOCIĄ CHATKĘ !
Mam na ime Wiesia.Jestem opiekunką GUIDA.
GUIDO I JA CHCEMY OGROMNIE PODZIĘKOWAĆ ZA URATOWANIE ŻYCIA !
To dzięki Wam kotek może cieszyć sie życiem i zdrowiem.
Guido aktualnie czuje się świetnie je,grzecznie siusia do kuwety ani sladu moczenia się.
Jest ogromnym pieszczochem ,wystarczy klepnać w nogi a on łapkami wspina się aby go wziąść na ręce.
Jak już jest na rękach to okazuje tyle miłości ,mruczy,ociera się,barankuje.Nie chce przerwac tych piecszczot więc muszę go opuszczać podstępem.Mamy z Guidem ogromne nadzieje,że te ogromne poklady milości będzie mógł przlać na osobę która go pokocha i weżmie do domu.
Jeszcze raz DZIEKUJEMY!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 150 gości