DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 22:47 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

Marzenia napisała, że to tylko 50% kotków z tej całości która była niegdyś u smarti, więc nie dużo :P
odsyłając kotki do domków stałych zawsze jest ta radość że wkońcu staną się czyimś "oczkiem w głowie" i że ktoś je pokocha na stałe :) ..ale z drugiej strony aż łezka w oku się kręci gdy przychodzi czas rozstania się z nimi :|

smarti, świetny pomysł na odwiedziny jak będziesz w moich okolicach :) :ok: trzymam za słowo :ok:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Nie lut 13, 2011 22:55 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Szalony Kot pisze:
hanmar pisze:Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości :1luvu:

Ona jest taaaaka kochana, prawda? Strasznie mi się podobała, od pierwszej chwili tylko głaskanie jej było w głowie :)

Powiedz, kiedy możemy się umówić na Paluchu celem przepisania jej na Was :)

A zdjęcia super.... tylko Edisia wygląda na nich tak biednie...

Możemy się umówić na środę ok 18, czy to już za póżno?

A co do Lunki to jest bardzo kochana i coraz pewniej się czuje. Jest cudowna.

hanmar

Od: Nie lut 13, 2011 15:43

Post » Nie lut 13, 2011 23:03 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

hanmar pisze:
Szalony Kot pisze:
hanmar pisze:Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości :1luvu:

Ona jest taaaaka kochana, prawda? Strasznie mi się podobała, od pierwszej chwili tylko głaskanie jej było w głowie :)

Powiedz, kiedy możemy się umówić na Paluchu celem przepisania jej na Was :)

A zdjęcia super.... tylko Edisia wygląda na nich tak biednie...

Możemy się umówić na środę ok 18, czy to już za póżno?

To już będzie za późno, Biuro Adopcji działa tylko do 16. Ale w weekend możemy podjechać, mi się nie śpieszy ;) Trzeba mieć tylko książeczkę zdrowia i tę umową wypisaną na mnie, która tam w środku była. I Ciebie muszę mieć i Ty musisz mieć dowód. Chyba tyle ;)
Fajnie, że kolejny domek jest na forum :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 13, 2011 23:36 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

dostałam smska od hannar że "kupa i siku już są"

hurrrra!!! :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lut 13, 2011 23:44 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

gratulacje :twisted: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 13, 2011 23:46 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

Kurka za wolna jestem na ten wątek :oops:

Ale z kupy i siku bardzo się cieszę :lol: :lol: :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie lut 13, 2011 23:49 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

A może kursik szybkiego czytania? :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 13, 2011 23:50 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

smarti pisze:dostałam smska od hannar że "kupa i siku już są"

hurrrra!!! :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2:

to świetne info :ok:

Sunshine307

Post » Pon lut 14, 2011 8:15 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

Super wiadomości! :ok:

UDANYCH WALENTYNEK!
Obrazek Obrazek Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 14, 2011 11:34 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

wzajemnie wszystkim :) udanego Walentego :)
Obrazek

Sunshine307

Post » Pon lut 14, 2011 14:28 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

Uf...dało mi się dotrzeć do biedniutkiej Edisi, ona taka drobniutka przez alergie jest?

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Pon lut 14, 2011 14:32 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

my też życzymy wszystkim happy Walentine's Day :1luvu:

Erin ta Bozita od Ciebie poszła jak złoto rozdzielona na wszystkich (potrzebujących) i szczerze mówiąc sama miałam na nią ochotę-tak pachniała...miodzio :catmilk:

szukam jej w zooplusie-gdzie Ty ją zamawiałaś?

Jadę dziś z Carlitem na krew-trudno nie będę dłużej czekać bo błagania o jedzenie znowu niewiele dają..

Edisia to biedniutka jest przede wszystkim przez chów wsobny z którego pochodzi-to paszpiorcik na całe trudne życie.
A ona nie jest czarna-ona jest dymna,dlatego sprawia wrażenie lekko wyleniałej :roll:
jest szczuplutka,charcząca i z miękką kupką ale poza tym wydaje się być szczęśliwa-chyba maksymalnie na ile w swojej sytuacji może być...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 14, 2011 14:46 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

Cześć Smarti!
Cieszę się, że futrom smakowało. Ja zamawiam w naszym lokalnym e-pazurze: http://www.e-pazur.com
Mają bardzo przyzwoite ceny i są otwarci na sugestie.
Niedawno zapytałam czy mogli by wprowadzić Bosch Sanabelle i już mają :)
I ceny też przyzwoite, a wysyłka gratis od 110 zł.

Za badania ślicznego Carlita :ok:
I mizianki dla wszystkich futer :1luvu:

Podaj mi maila na PW, to wyślę fotki :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 14, 2011 17:07 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

hanmar pisze:

Fajnie, że Lunka znalazła super domek. Na pewno będziecie ze sobą szczęśliwe. :1luvu: A jak kiedyś będziesz miała chwilkę to wstaw jakieś zdjęcia.

Cieszę się, że Mojito już się wybiera do domku, bo to słodki kociak.

A ja tak od siebie, chciałam przytaknąć opinii dziewczyn, że domek Smarti jest super i wszystkie koty są w nim bardzo zadbane. Smarti i jej TŻ wkładają bardzo dużo czasu, pracy, a przede wszystkim serca, aby wszystkie kociaki czuły się jak najlepiej. :1luvu:

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Pon lut 14, 2011 17:26 Re: DT Smarti 2- Lunka już u Hani. Mojito jedzie jutro!!

Miło mi poinformować, że sprzedano wszystkie cegiełki! :)
http://allegro.pl/charytatywna-koty-pod ... 50255.html
3 dni przed końcem licytacji. Nie powiem, że nie miałam z tym nic wspólnego, spamowałam jak mało kto, dziś wysłałam pmy do ok. 150 osób :ryk: Ale czego się nie robi dla kociastych :1luvu:

Smartinku, niedługo pewnie Magija do mnie napisze o fakturę. Wyślę Ci wtedy wszystkie potrzebne dane.
Pamiętaj, że faktura ma być wystawiona tylko na Fionę i Devi, bo na nie jest aukcja. I że dokładnie na wymienioną kwotę, w razie czego może być tam nawet i jedzonko, ale coś być musi :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]