odsyłając kotki do domków stałych zawsze jest ta radość że wkońcu staną się czyimś "oczkiem w głowie" i że ktoś je pokocha na stałe

smarti, świetny pomysł na odwiedziny jak będziesz w moich okolicach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:hanmar pisze:Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości
Ona jest taaaaka kochana, prawda? Strasznie mi się podobała, od pierwszej chwili tylko głaskanie jej było w głowie
Powiedz, kiedy możemy się umówić na Paluchu celem przepisania jej na Was
A zdjęcia super.... tylko Edisia wygląda na nich tak biednie...
hanmar pisze:Szalony Kot pisze:hanmar pisze:Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości
Ona jest taaaaka kochana, prawda? Strasznie mi się podobała, od pierwszej chwili tylko głaskanie jej było w głowie
Powiedz, kiedy możemy się umówić na Paluchu celem przepisania jej na Was
A zdjęcia super.... tylko Edisia wygląda na nich tak biednie...
Możemy się umówić na środę ok 18, czy to już za póżno?
A co do Lunki to jest bardzo kochana i coraz pewniej się czuje. Jest cudowna.
smarti pisze:dostałam smska od hannar że "kupa i siku już są"
hurrrra!!!![]()
![]()
![]()
![]()
hanmar pisze:
A co do Lunki to jest bardzo kochana i coraz pewniej się czuje. Jest cudowna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 357 gości