Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Żmijka pisze:A co myślicie o tym teśćie co do Niemiec leci. Wet mi taki zaproponowała (za 250zł)
PcimOlki pisze:Laboklin. Badanie krwi i płynu pod kątem FIP i mykoplazmy.....
moś pisze:Jesli on ma goraczke od grudnia to nie wydaje mi sie ze to Fip. Juz by kota nie byloChyba ze zle doczytalam. FIp dziala bardzo szybko niestety.A do badania kot musi byc na czczo. Jak mu dzisiaj wieczorem nie dasz jesc i rano jutro tez to mozesz w poniedzialek jechac na badania.Dzisiaj juz po ptakach. Powinnas przypilnowac .
Żmijka pisze:No to kiepsko. Jednak moja wetka to dobra specjalistka. Jest dokładnie tak samo jak u Ciebie Mikela. Uśmierciłaś moje nadzieje, ale cóż mi po nich jak rzeczywistość jest inna. Zrobimy te badania, musze być pewna, że zrobiłam wszystko.
Żmijka pisze:No to kiepsko. Jednak moja wetka to dobra specjalistka. Jest dokładnie tak samo jak u Ciebie Mikela. Uśmierciłaś moje nadzieje, ale cóż mi po nich jak rzeczywistość jest inna. Zrobimy te badania, musze być pewna, że zrobiłam wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sylwiakociamama, Wix101 i 241 gości