Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 22:19 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Wiem :) ale swoje i tak przeżywami baaaardzo za nimi tęsknię. W końcu były u mnie pół roku.
magdajedral

Post » Sob lut 12, 2011 22:45 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Magda - sorry, że nie przesłałam Ci umowy, ale ja jej nie mogę znaleźć!!!!
Tak się cieszę z domku dla koteczek :piwa: :piwa: :piwa: super!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 13, 2011 0:01 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Szalony Kot pisze:T weź coś na tymczas :twisted:

Dokładnie :twisted:

kotusie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie lut 13, 2011 0:07 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Ja wiedziałam, że oblanie filozofii nie pójdzie na marne... :ryk:

Odpinam banerek...

Magda jestem z Tobą myślami...
najszczesliwsza

Post » Nie lut 13, 2011 0:15 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Dzieki Agata. Gdyby to bylo mozliwe to z wielka przyjemnoscia pojechalabym i zdala za Ciebie te filozofie.
Ja nadal nie dowierzam w to co sie stalo. Przed chwila odruchowo poszlam do pralni i zastalam pustke.........
magdajedral

Post » Nie lut 13, 2011 10:38 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Rozmawialam przed chwila z Pania. Kicie wystraszone jak na razie. Zosia wpakowala sie pod lozko, Klara tez sie schowala. Moje bidulki znow przezywaja ciezkie chwile aklimatyzacji w nowym domku :( a ja nie wiem jak moglabym im pomoc. Dobrze chociaz ze jedza, juz wciagnely cala miche karmy. No i dwie kupy tez byly.
magdajedral

Post » Nie lut 13, 2011 10:46 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Będzie dobrze, powiedz pani, aby dała im spokój i czas na wyjście wtedy kiedy one chcą. Niech nie koncentruje się za bardzo na nich i nie martwi, ze siedzą za łózkiem. Muszą siedzieć bo mają czas na rozpoznanie nowego miejsca i nowych ludzi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 13, 2011 14:21 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Nie musialam tego mowic. Pani Ania sama to powiedziala ze same musza zdecydowac kiedy chca wyjsc. Ona nie bedzie ich zmuszac.
A ja strasznie sie o nie martwie bo to dla nich stres jak cholera. Zaufaly juz tak mocno a ja oddalam je komus innemu kogo nie znaly... One juz tyle przeszly i mam durne wrazenie ze zawiodlam ich zaufanie. Chociaz wiem ze to dla ich dobra. Teraz beda mialy cale mieszkanie dla siebie a nie tylko jedno pomieszczenie i swoich Duzych na wlasnosc. Jednak tesknota i obawa czy dadza rade znow zaufac jest ogromna.
magdajedral

Post » Nie lut 13, 2011 17:57 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

One są zabawowowe dziewczynki, niech spróbuje je przekonać na sznurek, wędkę czy piórka... Poza tym takie słowa z ust nowego domku świadczą tylko o tym, że to dobry wybór :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 13, 2011 18:02 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

A Buba kiedy pojedzie do domku?

:cowsleep:
najszczesliwsza

Post » Nie lut 13, 2011 18:34 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

najszczesliwsza pisze:A Buba kiedy pojedzie do domku?

:cowsleep:

Ona ma całkiem sporo wejść na ogłoszenia, nie rozumiem, czemu nikt nie dzwoni :/

Odnowię jej ogłoszenia za czas jakiś.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 13, 2011 20:03 Re: Niezwykłe Zosia i Klara znalazły wspólny DS!! Filmiki str.30

Obejrzałam filmiki - nie dziwię się smutkowi, kociki przeslodkie.
Ale do dobrego poszły, i razem...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]