Magda - sorry, że nie przesłałam Ci umowy, ale ja jej nie mogę znaleźć!!!! Tak się cieszę z domku dla koteczek super!!!!!
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Dzieki Agata. Gdyby to bylo mozliwe to z wielka przyjemnoscia pojechalabym i zdala za Ciebie te filozofie. Ja nadal nie dowierzam w to co sie stalo. Przed chwila odruchowo poszlam do pralni i zastalam pustke.........
Rozmawialam przed chwila z Pania. Kicie wystraszone jak na razie. Zosia wpakowala sie pod lozko, Klara tez sie schowala. Moje bidulki znow przezywaja ciezkie chwile aklimatyzacji w nowym domku a ja nie wiem jak moglabym im pomoc. Dobrze chociaz ze jedza, juz wciagnely cala miche karmy. No i dwie kupy tez byly.
Będzie dobrze, powiedz pani, aby dała im spokój i czas na wyjście wtedy kiedy one chcą. Niech nie koncentruje się za bardzo na nich i nie martwi, ze siedzą za łózkiem. Muszą siedzieć bo mają czas na rozpoznanie nowego miejsca i nowych ludzi
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Nie musialam tego mowic. Pani Ania sama to powiedziala ze same musza zdecydowac kiedy chca wyjsc. Ona nie bedzie ich zmuszac. A ja strasznie sie o nie martwie bo to dla nich stres jak cholera. Zaufaly juz tak mocno a ja oddalam je komus innemu kogo nie znaly... One juz tyle przeszly i mam durne wrazenie ze zawiodlam ich zaufanie. Chociaz wiem ze to dla ich dobra. Teraz beda mialy cale mieszkanie dla siebie a nie tylko jedno pomieszczenie i swoich Duzych na wlasnosc. Jednak tesknota i obawa czy dadza rade znow zaufac jest ogromna.
One są zabawowowe dziewczynki, niech spróbuje je przekonać na sznurek, wędkę czy piórka... Poza tym takie słowa z ust nowego domku świadczą tylko o tym, że to dobry wybór