WYSYLAM SMS I ZDJĘCIE DO TYCH OSÓB. NIECH SIĘ TAM ROZEJRZĄ I MOZE ZADEKLARUJĄ CZY TO ICH KOT I CO ZE STERYLIZACJĄ

PRZEPRASZAM ZA DUŻE LITERY TO MÓJ KOMP MA TAKIE DNI ,ŻE NIJAK NIE DA SIE CAPSLOCKA WYŁĄCZYĆ
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ori pisze:Itaka - jakieś osim lat
Ania - psy wiedza, że kotów "nie wolno". Bywa że śpią razem, nie ma z tym problemu. Czasem któryś się zerwie jak kot zaczyna "ganiać".
A dla chętnych psio-kociarzy mały Off - zajrzyjcie jak mała Werni oswajała Arinkę
http://www.jantarowawataha.pl/forum/viewtopic.php?t=67
Werni niestety niedawno umarła![]()
Kasia - w weekendy i poniedziałki masz autko do dyspozycji (plus transporter)
jerzykowka pisze:Ori, i kotki i piesy faaantastyczne![]()
Uwielbiam psio-kocią symbiozę![]()
Dziewczyny, nie pisałam, ale dokarmiam kotki systematycznie. Niestety jak dotąd poznałam tylko białaska i buraska z białymi skarpetkami. To pewnie dlatego, że bywam tam zazwyczaj ok 16.oo czyli wcześnie. No chiba, że im nie przypadłam do gustu![]()
Miseczki plastikowe (3szt.) po Waszej ostatniej wizycie się ostały czyli przestali je usuwać (oby tak zostało!).
Kasiu, czy w ten weekend mogłabym podjechać po jedzonko? Czasowo się dostosuję, oczywiście!
Ori, przepraszam, że dotąd nie wysłałam Ci info - dziś się poprawię![]()
Jeśli chodzi o transport to popołudniami i w weekendy chętnie służę pomocą. Mogę też pożyczyć samochód na czas kiedy jestem w pracy.
Kasiu, jaką macie cenę kastracji kocurków? Finansowo wspomóc niestety nie mogę, ale może tańszy zabieg mogłabym wynegocjować.
Agnieszko, wczoraj już spałam, dlatego nie odebrałam telefonu, przepraszam i czekam na następny
![]()
![]()
iwonac pisze:DZIĘKUJĘ ZA WIEŚCI A PRZEPRASZAM MOŻESZ DLA PEWNOŚCI NASTĘPNYM RAZEM ZAJRZEĆ POD OGONEKCZY TO NA PEWNO DZIEWCZYNKA.
TO BĘDZIEMY WIEDZIEĆ,ŻE TO JEDNAK NIE KOTEK TEJ PANI.
JAKBYŚ WIDZIAŁA GDZIEŚ W KIEKRZU TAKIEGO KOTKA JAK PINGWINKA TO DAJ SZYBKO ZNAĆ KONIECZNIE OBY SIĘ KOTEK ZNALAZŁ
CatAngel pisze:A czy Mango mam już dombo mam nawet ładne zapytanie o adopcje
itaka pisze:CatAngel pisze:A czy Mango mam już dombo mam nawet ładne zapytanie o adopcje
Wieczorem się skontaktuję z DT i napiszę Ci.
Duża von Focha pisze:itaka pisze:CatAngel pisze:A czy Mango mam już dombo mam nawet ładne zapytanie o adopcje
Wieczorem się skontaktuję z DT i napiszę Ci.
Mango jest zarezerwowana, jak dobrze pójdzie wkrótce przeprowadza się na swoje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], lucjan123 i 53 gości