Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Dajcie znać, jak coś u matki z synem się zmieni diametralnie, to zaktualizuję im FB.
mar9 pisze:Majeczka już zdrowa, niedługo zacznę ją ogłaszać, jest taka słodka, grzeczna, apetyt ma, że ho... ho...ho..., taki pulpecik z niej się zrobił.
Gucio dalej niedotykalski jest ale za to szaleje po dziupli, skoki, biegi z przeszkodami, zapasy śródkocie, normalnie kocia olimpiada z nim w roli głównej.![]()
![]()
Uwielbia spać na łóżku, ale gdy mnie nie ma w pobliżu, na mój widok dalej zwiewa ile sił w małych łapinkach.
Obiecałam sobie (ciekawe, czy dotrzymam słowa), że nie będę sięgać łapą do niego, poczekam aż sam zechce kontaktu. Będę na jego oczach głaskać inne kotki, przytulać, całować, itd, żeby widział, że inne koty to lubią i same na głaski przychodzą.
Może coś dotrze do tego małego upartego łepka i zrozumie, że z mojej strony nic mu nie grozi, co najwyżej moc całusków i głasków
justyna8585 pisze:mar9 pisze:Majeczka już zdrowa, niedługo zacznę ją ogłaszać, jest taka słodka, grzeczna, apetyt ma, że ho... ho...ho..., taki pulpecik z niej się zrobił.
Gucio dalej niedotykalski jest ale za to szaleje po dziupli, skoki, biegi z przeszkodami, zapasy śródkocie, normalnie kocia olimpiada z nim w roli głównej.![]()
![]()
Uwielbia spać na łóżku, ale gdy mnie nie ma w pobliżu, na mój widok dalej zwiewa ile sił w małych łapinkach.
Obiecałam sobie (ciekawe, czy dotrzymam słowa), że nie będę sięgać łapą do niego, poczekam aż sam zechce kontaktu. Będę na jego oczach głaskać inne kotki, przytulać, całować, itd, żeby widział, że inne koty to lubią i same na głaski przychodzą.
Może coś dotrze do tego małego upartego łepka i zrozumie, że z mojej strony nic mu nie grozi, co najwyżej moc całusków i głasków
czyli na dzień dzisiejszy tylko Bonifacy i Majka do adopcji?
Zrobić im wyróżnione allegro?
Ile lat ona ma?
justyna8585 pisze:Zrobię jej ogłoszenia,ale przydałby się tekst
alata pisze:Mario, czy Gucio jadłby saszetki Miamor Kitten, czy raczej jada coś innego? Pytam, bo przypadkiem mam 14 saszetek i mogę podesłać
alata pisze:Nie wiem, czy gourmety nie są droższe...
A Miamora dla kociąt akurat mamMogę Ci wysłać albo podrzucić do domu - jak wolisz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 72 gości