Moderator: Estraven
Agor-ia pisze:Weihaiwej nie tylko dzieci i faceci, u mnie trzy baby i wiesz jaka rywalizacja jest o koty ? Kazda by chciala zostac wyroznionaA moja rodzicielka to sie wysila jak tylko moze, zeby Saye przeciagnac na swoja strone, ostatnio kupila jej budke, chociaz nie bylo takiej potrzeby wcale, i ustawila oczywiscie w swoim pokoju. Jesli chodzi o Yoshiego to sprawe tak jakby juz maja przegrana, bo on sobie mnie ukochal, co mame denerwuje, bo to ona go do domu przyniosla i uwaza, ze ona powinna specjalne wzgledy miec
shalom pisze:Achaaaaaanie wiedziałam, to są faceci którzy tak lubia koty że siedzą nawet na kocim forum?
Weihaiwej pisze:Uff, nareszcie dotarłam do domu. Wpadłam tylko na chwilę, żeby Wam powiedzieć nowinę
Nasz nowy tymczas, chłopak o roboczym imieniu Okrąglinek, okazał się dziewczynkąKorci mnie, żeby nadać jej imię po mojej ukochanej kotce z dzieciństwa, ale tamtanigdy do końca się nie oswoiła, więc może lepiej nie...
shalom pisze:Nie mogę się doczekać zdjęć dziewczynki. Swoja droga jak to się stało, że pomylono płeć?
Weihaiwej pisze:Nie wiem jak jej zrobić ładne zdjęcieAle się postaram
Kulka (też myślę, że może zostać po prostu Kulką, jest niesamowicie okrąglutka) była taka dzika, że nikt jej nie zajrzał pod ogonekDalej jest dzikuskiem, ale nie broni się, tylko prycha ostrzegawczo. Dziewczynka jest zakatarzona i nie ma apetytu
Kupię jej chba jakieś saszetki, coś o mocnym zapachu.
podobnp płeć była już znana wcześniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Tygrysiątko i 438 gości