Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 10, 2011 16:36 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Weihaiwej nie tylko dzieci i faceci, u mnie trzy baby i wiesz jaka rywalizacja jest o koty ? Kazda by chciala zostac wyrozniona :mrgreen: A moja rodzicielka to sie wysila jak tylko moze, zeby Saye przeciagnac na swoja strone, ostatnio kupila jej budke, chociaz nie bylo takiej potrzeby wcale, i ustawila oczywiscie w swoim pokoju. Jesli chodzi o Yoshiego to sprawe tak jakby juz maja przegrana, bo on sobie mnie ukochal, co mame denerwuje, bo to ona go do domu przyniosla i uwaza, ze ona powinna specjalne wzgledy miec :ryk:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw lut 10, 2011 17:00 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

A kotecki siedzą i zacierają łapki z radości :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw lut 10, 2011 18:24 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Agor-ia pisze:Weihaiwej nie tylko dzieci i faceci, u mnie trzy baby i wiesz jaka rywalizacja jest o koty ? Kazda by chciala zostac wyrozniona :mrgreen: A moja rodzicielka to sie wysila jak tylko moze, zeby Saye przeciagnac na swoja strone, ostatnio kupila jej budke, chociaz nie bylo takiej potrzeby wcale, i ustawila oczywiscie w swoim pokoju. Jesli chodzi o Yoshiego to sprawe tak jakby juz maja przegrana, bo on sobie mnie ukochal, co mame denerwuje, bo to ona go do domu przyniosla i uwaza, ze ona powinna specjalne wzgledy miec :ryk:

Ha ha ha :ryk:
Powariowaliśmy wszyscy na punkcie kotów :) No nie mogę :lol:

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Czw lut 10, 2011 20:16 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

shalom pisze:Achaaaaaa :mrgreen: nie wiedziałam, to są faceci którzy tak lubia koty że siedzą nawet na kocim forum? :P

No ba! Nawet mój mężu tu jest i podczytuje, tylko się nie udziela :)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Czw lut 10, 2011 21:00 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Mój H w ogóle nie lubi czegoś takiego jak forum, ale to moja prywatna przestrzeń wirtualna i niech nosa nie wścibia :P
No, ja zwariowałam na punkcie tych kotów.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pt lut 11, 2011 16:44 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Uff, nareszcie dotarłam do domu. Wpadłam tylko na chwilę, żeby Wam powiedzieć nowinę :)
Nasz nowy tymczas, chłopak o roboczym imieniu Okrąglinek, okazał się dziewczynką :D Korci mnie, żeby nadać jej imię po mojej ukochanej kotce z dzieciństwa, ale tamtanigdy do końca się nie oswoiła, więc może lepiej nie...

Weihaiwej

Post » Pt lut 11, 2011 17:40 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Weihaiwej pisze:Uff, nareszcie dotarłam do domu. Wpadłam tylko na chwilę, żeby Wam powiedzieć nowinę :)
Nasz nowy tymczas, chłopak o roboczym imieniu Okrąglinek, okazał się dziewczynką :D Korci mnie, żeby nadać jej imię po mojej ukochanej kotce z dzieciństwa, ale tamtanigdy do końca się nie oswoiła, więc może lepiej nie...

jakie niespodzianki, ale to czasem sie zdarza cudowne przemienienie z chłopca w dziewuszke lub odwrotnie:)

a kiedy fotki Okrąglinki ?? albo Kuleczki po prostu :) Idealniekształtnejkotki:P
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob lut 12, 2011 9:28 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Nie mogę się doczekać zdjęć dziewczynki. Swoja droga jak to się stało, że pomylono płeć? :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Sob lut 12, 2011 10:27 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

shalom pisze:Nie mogę się doczekać zdjęć dziewczynki. Swoja droga jak to się stało, że pomylono płeć? :P

dołączam się do pytania :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob lut 12, 2011 16:59 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Ładna niespodzianka :) Też czekam na zdjęcia :)

elu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:44

Post » Sob lut 12, 2011 17:02 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Nie wiem jak jej zrobić ładne zdjęcie :P Ale się postaram :)
Kulka (też myślę, że może zostać po prostu Kulką, jest niesamowicie okrąglutka) była taka dzika, że nikt jej nie zajrzał pod ogonek :P Dalej jest dzikuskiem, ale nie broni się, tylko prycha ostrzegawczo. Dziewczynka jest zakatarzona i nie ma apetytu :( Kupię jej chba jakieś saszetki, coś o mocnym zapachu.

Weihaiwej

Post » Sob lut 12, 2011 17:27 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Weihaiwej pisze:Nie wiem jak jej zrobić ładne zdjęcie :P Ale się postaram :)
Kulka (też myślę, że może zostać po prostu Kulką, jest niesamowicie okrąglutka) była taka dzika, że nikt jej nie zajrzał pod ogonek :P Dalej jest dzikuskiem, ale nie broni się, tylko prycha ostrzegawczo. Dziewczynka jest zakatarzona i nie ma apetytu :( Kupię jej chba jakieś saszetki, coś o mocnym zapachu.

dokładnie tak jak piszesz :D zarówno ja czy Beata , a także wetka byłyśmy szczęśliwe że udało sie obejrzeć uszy, zeby czy obciać pazury - u jednej tylko łapki :wink: nikt nie pomyślał żeby jeszcze pod ogon zaglądać, zwłaszcza że podobnp płeć była już znana wcześniej 8)
a może skoro rodzeństwo to chłopczyk i dziewczynka, to może Kiwi- Czekoladka - jest chłopcem :mrgreen:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob lut 12, 2011 17:45 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

podobnp płeć była już znana wcześniej

anduk rozpoznawał po kształcie pyszczka i jakiś hipotetycznych mikro jajkach, które niby widział. Pewnie jak autem jechaliście po dziurawych drogach to w transporterze zgubiła ;) :mrgreen:
Jestem kocurem ;) Obrazek

Obrazek Obrazek

anduk

Od: Pon kwi 26, 2010 2:39

Post » Sob lut 12, 2011 17:50 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Gdzie się podział Okrąglinek 8)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob lut 12, 2011 19:21 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Jak Czekoladka wyjdzie spod łóżka, to jej poszukam tych jajek ;)
Dzisiaj coś jej zaczęło łzawic i ropieć drugie oczko, ale myślę, że się małpiszony bawiły, to może któreś małe zahaczyło. Nie bez walki, ale oko zakropione.

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

[poprzednia][następna]