Ale spytałam dużą i ona mówi, że mieszkamy niedaleko Was i to jest prosta droga: najpierw przez mosty, potem kawałek Kromera, potem w lewo i już prawie jest się w naszym domu.
Dziękuję Ci

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Inusiu, ja nie wiem dokładnie, gdzie mieszkam![]()
Ale spytałam dużą i ona mówi, że mieszkamy niedaleko Was i to jest prosta droga: najpierw przez mosty, potem kawałek Kromera, potem w lewo i już prawie jest się w naszym domu.
Dziękuję Ci![]()
Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Inusiu, ja nie wiem dokładnie, gdzie mieszkam![]()
Dziękuję Ci![]()
Fasolka
No to rzeczywiście bliziusieńko, bo do nas to tak: przez Kromera, potem przez Most, z mostu lekko w lewo i potem jeszcze raz - i my mieszkamy koło orzecha
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Inusiu, ja nie wiem dokładnie, gdzie mieszkam![]()
Dziękuję Ci![]()
Fasolka
No to rzeczywiście bliziusieńko, bo do nas to tak: przez Kromera, potem przez Most, z mostu lekko w lewo i potem jeszcze raz - i my mieszkamy koło orzecha
Jakiego orzecha?![]()
Dorota pisze:Fajnie macie, ze tak blisko siebie.
MalgWroclaw pisze:Dorota pisze:Fajnie macie, ze tak blisko siebie.
Duża mówi, że do Mru i do Dużej też wpadnie, bo Wrocław - Olsztyn są w linii prostejI mówi, że to nie jest wcale groźba, ale chciałaby odwiedzić Mru. Że mnie nie zabierze, to chyba jasne
Fasolka![]()
kociczka39 pisze:Dorota pisze:
Zapraszam!![]()
I wez Mary ze soba!
juz Wam zazdraszczam
Kociara82 pisze::ryk:maly miauowy zlocik?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości