Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 23:22 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Wywiało, bo naprawdę w StuLicy wiało przecież... :mrgreen:

Jeżeli zarasta, nie paprze się, nie ma ropki, krwi to zapomnij o niej. Nie trzeba sie martwić.
koty mają różną, nieznaną nam historię i naprawdę nie wiadomo co się działo.... może sama sobie krzywdę zrobiła, może człowiek, może inny kot....

Myślę, ze możesz byc spokojna. Choć zrozumiałe jest też dlaczego chroni szyję.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 10, 2011 23:24 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

EdytaB_a pisze:uszkodziny przełyk moze mieć 8O

Hmmm... czy z uszkodzonym przełykiem normalnie by jadła i objawy po sterydzie by ustapiły? Może ma nadwerężony, może , ale przy uszkodzeniu mechanicznym chyba byłyby silniejsze objawy.... Moze warto najpierw pogadac z wetem telefonicznie?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 11, 2011 15:01 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

o kurcze,może ją ktoś przywiązał albo dusił 8O
aż strach pomyśleć..
może ma jakiś odruch nerwowy..
pamiętacie co "dobry pan" robił mojej Jadwini od Gibutkowej :roll: (jest opis na 1 str u mnie)
świrów nie brak...

Joluś -dzięki za smsa ale nie mam wciąż badania więc ruszam sie do miasta Warszawa tylko w razie absolutnej konieczności (czytaj ,najczęściej zawiezienia kicia do DS :D,lub do weta)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 11, 2011 17:55 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Obrazek

Jakby ktoś chciał się poczęstować, w stopkę trzeba wkleić to:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kdtg][img]http://tnij.org/kdth[/img][/url]

Jolu, może się zbiorę i Tobie też zrobię, jeśli masz ochotę :) Bo zdjęć na banerki jest dość :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 11, 2011 18:54 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

ale co?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt lut 11, 2011 19:01 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Magdaleno, jak dojechałaś do domu? Mam nadzieję że nie zmokłaś?
Czarna stopa śpi i ma się dobrze, mały przytulak też :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt lut 11, 2011 19:09 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Aaaa
no to prosimy jesli to nie straszny problem, tylko żeby ktoś nie pomyślał że moje drapieżniki sa do wzięcia 8O

to co mam zrobić?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt lut 11, 2011 19:11 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

W zasadzie nic ;) Poczekać, aż zbiorę się do roboty. Chyba, że masz jakieś określone, ulubione zdjęcie, z którego chciałbyś mieć banerek :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 11, 2011 19:50 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

mam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt lut 11, 2011 20:26 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Jolu dojechałam bezpiecznie i w miarę szybko. O 17:15 już byłam w Mszczonowie i korzystając z okazji, że koleżanka fryzjerka jeszcze miała otwarty zakład wstąpiłam na szybkie strzyżenie :)
Nie zmokłam w ogóle bo jak wyszłam od Ciebie to na dworku naprawdę się przejaśniło i nawet zaczęło wychodzic słoneczko. Więc parasolkę możesz zatrzymać. Taki mały prezencik od firmy "PLUS GSM"

I jeszcze raz dziękuję za gościnę. Kociaste Twoje są wspaniałe. Tito po prostu powalił mnie pozycją spania na Twoich rękach. A Buri.... co tu dużo mówić Księżniczka z niej i tyle. Kastruj szybko Tita i będzie z nich para jak ta lala.
magdajedral

Post » Pt lut 11, 2011 20:35 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Madziu, to my dziękujemy za odwiedziny i słoik :mrgreen: . Tito jeszcze wieczorem podjadał. No i za parasolkę w takim razie też :oops: Już ja im powiem w tym plusie, dwa abonamenty im płacę a o parasolce nie wspominali :twisted:

Burania po kolacji przeniosła się spać na parapecik tylko jej się doopsko nie mieści na kocyku :mrgreen: a Tito po nieudanej próbie podrywu wygrzewa się na kaloryferku.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt lut 11, 2011 20:38 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

To dawaj mi na maila reklamację, przekażę osobiście bo w końcu tam pracuję :) Wspomnij coś o marnych zarobkach konsultantów to może i ja coś zyskam na tej reklamacji :) :) :)

Przesyłam mizianki dla Twoich mruczących towarzyszy.
magdajedral

Post » Pt lut 11, 2011 20:50 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

TO TY PRACUJESZ W PLUSIE??? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt lut 11, 2011 21:42 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

No.
magdajedral

[poprzednia][następna]