Psysio - Pacuś w DT imienia Kacperka u Kituni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 09, 2011 21:48 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Kituni pisze:Zobaczcie jego starsze zdjęcia, to jest zdrowy, grubiutki kocur! Jak można było w schronie doprowadzić go do takiego stanu??? Czy Ci ludzie tam nie mają serca??? On mógł jeszcze pożyć!Nie mogę się z tym pogodzić, mam ochotę pojechać do tego schronu i zrobić aferę..

walka z wiatrakami :evil: ,spij kacperku :( :placz:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro lut 09, 2011 22:56 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

:cry: Kacperku - [']

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Śro lut 09, 2011 23:00 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

dokładnie... nic nie da "awantura' przecież ja 3 tyg walczyłam z NIMI żeby wydali Kacperka bo nei chieli dawać kotów do adopcji....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro lut 09, 2011 23:04 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Dziewczyny Kochane, wiem, że to wydaje się walką z wiatrakami, ale mimo wszystko... będziemy walczyć!!!
W przyszłym tygodniu powinnam mieć już plan działania, po spotkaniu z pewnymi osobami... Trzymajcie kciuki, zrobimy tam porządek! Śmierć Kacperka nie pójdzie na marne!!!!!!
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Śro lut 09, 2011 23:19 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Kituni pisze:Dziewczyny Kochane, wiem, że to wydaje się walką z wiatrakami, ale mimo wszystko... będziemy walczyć!!!
W przyszłym tygodniu powinnam mieć już plan działania, po spotkaniu z pewnymi osobami... Trzymajcie kciuki, zrobimy tam porządek! Śmierć Kacperka nie pójdzie na marne!!!!!!

Tylko oby to nie zaszkodziło kociakom które tam pozostały ,boję się że w ogole już przestana wydawać a z drugiej strony może polepszyl by się byt tych kociaków tam......ech jakie to wszystko smutne :(
Anna Kubica

Post » Śro lut 09, 2011 23:22 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Anna Kubica pisze:
Kituni pisze:Dziewczyny Kochane, wiem, że to wydaje się walką z wiatrakami, ale mimo wszystko... będziemy walczyć!!!

Tylko oby to nie zaszkodziło kociakom które tam pozostały ,boję się że w ogole już przestana wydawać a z drugiej strony może polepszyl by się byt tych kociaków tam......ech jakie to wszystko smutne :(

i tak zle i tak nie dobrze,trzeba byc ostroznym to fakt,bo mozna zaszkodzic :( a zdrugiej strony krew sie w zyłach gotuje...
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lut 10, 2011 8:16 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Dopiero przeczytałam.
Nie moge uwierzyć.
To był wspaniały, wyjatkowy Kot. Był u mnie tylko chwilkę, ale kiedy wyjechał zostawił po sobie dziwna pustkę. Nie sposób było przejśc obok Kacperka obojetnie. Nie moge uwierzyc, że już nie mruczy, że juz nie ma Kacperka
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw lut 10, 2011 8:27 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Kacperku, żegnaj. Zostaniesz w naszej pamięci [']

Cieszę się, że miałeś te ostatnie dni w cieple, wśród miłości i oddania dobrych ludzi. I wiem, że walczyłeś .... bo Ty byłeś Gość :wink: Gość nad Goście 8)

Bądź szczęśliwy w Krainie Wiecznych Łowów .... i Wiecznego Miziania :wink:

A tym cudownym istotom, które wyciągnęły Cię ze schroniska i dały kochający dom ... brak mi słów by wyrazić jak wielką rzecz zrobiły. Powinno się wam, drogie Panie, postawić pomnik. Jesteście aniołami. Naprawdę.

Tym, którzy oddali Kacperka do schroniska .... cóż, im należy się wybaczenie. I oby ich los potraktował lepiej.
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Czw lut 10, 2011 12:33 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Czytałam również. Kacperek umarł w domu pełnym miłości i to się liczy. Śpij słodko koteczku [']
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Czw lut 10, 2011 13:57 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

:(

Smutno... ale to racja, tak naprawde zabili Go byli "państwo" oddając. Dobrze, że nie odchodził sam. To bardzo ważne!
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt lut 11, 2011 11:54 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Kacperku... tęsknię..:(
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Pt lut 11, 2011 14:09 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

:( :( :( :( :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lut 11, 2011 14:24 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Strasznie smutna wiadomość :cry:
Kacperku [']..............................................................

dagmara-olga pisze:czasami przychodzą po to, by odejść w domu, wśród ciepła i uczuć...
jak mój Felicjan, jak Kacperek [*][*]

Właśnie tak...

Kituni, bardzo, bardzo współczuję! I dziękuję!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie lut 13, 2011 5:54 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Myślę o nim cały czas.. Kacpuniu, mój kochany Kocie :(

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Post » Nie lut 13, 2011 12:17 Re: 18 letni kot ODDANY do schronu bo stary!! JUŻ W DOMU!!!! :))

Tak mi przykro :(
Kituni :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]