Moderator: Estraven
Weihaiwej pisze:A TŻ mnie dzisiaj wkurzył telefonicznieWiedzial, że Mia zostaje z nami, ale miał nadzieję, że nie. I stwierdził: "Twoja strata". Ale mnie wkurzył!
shalom pisze:Wcześniej nie dokończyłam bo się spieszyłam. Powiedz swojemu TŻetowi że nie wiadomo jeszcze czy Mia właśnie nie będzie takim miziakiem, wszystko się może zmienić, ale potrzeba cierpliwości i miłościa jak on będzie do niej taki zdystansowany to do niego tulic na pewno się nie będzie i niech sie tak nie spina tylko rozpieszcza kotunię to szybko zobaczy rezultaty
Agor-ia pisze:A Mia jest super, kolorcie sa taaaakie slodkie
Weihaiwej pisze:Też tak myślę shalomTylko jemu nie mogę wytłumaczyć, że musi odpuścić. Chyba sam musi w końcu do tego dojść.
Dzieci tak się zachowują
Weihaiwej pisze:Agor-ia pisze:A Mia jest super, kolorcie sa taaaakie slodkie
Dzięki Agor-ia! Ona jest coraz słodsza - aż trudno uwierzyć, że to ta sama mała wariatkaWidać, że ufa - to jest niesamowite. Co noc śpi ze mną - nieraz budzę się, bo nie mogę oddychać, bo Mia przytula się brzuchem do twarzy, tak, że oddycham jej futerkiem
A to jej wczorajsze przyjście na kolana i to jak się zastanawiała, czy zostać... Jak by świadomie podejmowała decyzje
shalom pisze:Weihaiwej pisze:Też tak myślę shalomTylko jemu nie mogę wytłumaczyć, że musi odpuścić. Chyba sam musi w końcu do tego dojść.
Dzieci tak się zachowują
dzieci i faceci
shalom pisze:Anduk jest facetem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue, Tygrysiątko i 461 gości