alus1 pisze:moje spaslaki to na kolanka się nie zmieszczą
Zawsze możesz tulić w ramionach
Moderator: Estraven

Agata&Alex pisze:Mam nadzieję, że mogę...![]()
![]()
![]()

AgaPap pisze:U mnie to wygląda tak, że jak siedzimy dłużej w jednym miejscu to, w którymś momencie okazuje się, że z nami w pomieszczeniu są wszystkie koty, porozkładane w róznych "swoich" miejscach. Kiedy i jak się schodzą z całego mieszkania to nigdy nie wiem, po prostu podnosze np. głowę i okazuje się, że są. Końcowo to wygląda śmiesznie, bo w jednym pokoju jest 7 kocich futerek a reszta mieszkania pusta
JoasiaS pisze:AgaPap pisze:U mnie to wygląda tak, że jak siedzimy dłużej w jednym miejscu to, w którymś momencie okazuje się, że z nami w pomieszczeniu są wszystkie koty, porozkładane w róznych "swoich" miejscach. Kiedy i jak się schodzą z całego mieszkania to nigdy nie wiem, po prostu podnosze np. głowę i okazuje się, że są. Końcowo to wygląda śmiesznie, bo w jednym pokoju jest 7 kocich futerek a reszta mieszkania pusta
![]()
![]()
Dokładnie tak to wygląda - gdzie my, to za chwilę obok nas cała trójka
amyszka pisze:I ktoś mi tu łóżkowych mizianek zazdrościła rudy na kolanach
JoasiaS pisze:amyszka pisze:I ktoś mi tu łóżkowych mizianek zazdrościła rudy na kolanach
Oj, Amyś, jednak co łóżkowe mizianki, to łóżkowe mizianki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości