smarti pisze:że Erin
A!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:że Erin
smarti pisze:Melcia coś nie ma farta-jeden domek myśli ale watpię, drugi domek się nie odezwał a trzeci domek miał wypadek sam.więc myśli o kiciu musi odłożyć na nie wiadomo kiedy.
Tym sposobem Melcia wpędzi nam sie w lata-oby zdązyć przed wysypem kociaków![]()
Szalony Kot pisze:Mogę dziewczynie jeszcze raz zrobić ogłoszenia albo co...
Jeśli chodzi o Lunę - to tylko napisz, że kotka Luna o numerze czipa takim i takim została zaszczepiona szczepionką taką a taką dnia tego i tego w takim razie. I niech wet to podpisze i da stempel kliniki. Albo niech to w ogóle wpisze w jej książeczkę i wystarczy. Po resztę pójdę do szpitalika, muszą tam mieć jej wypis w takim razie.
A na pw napisz mi jakie leki dostawała proszę, jeśli już ją skreślili z rejestru, to będzie mi tak łatwiej ją przypomnieć.
Wielkie dzięki![]()
I skąd są Państwo? Kiedy mogliby pojechać ze mną do schronu?
Chatte pisze:smarti pisze:Melcia coś nie ma farta-jeden domek myśli ale watpię, drugi domek się nie odezwał a trzeci domek miał wypadek sam.więc myśli o kiciu musi odłożyć na nie wiadomo kiedy.
Tym sposobem Melcia wpędzi nam sie w lata-oby zdązyć przed wysypem kociaków![]()
Martwi mnie to... Biedne Melasisko siedziało dwa tygodnie dłuzej w komórce, bo dziczyło, a teraz chłopaki juz w domku a ona nadal czeka...
Za domek dla Meli
smarti pisze:Erin, prosze zorientuj się co z f-rą za Promysia-wysłałam wtedy co Ci pisałam ,tym razem priorytetem poleconym-na pewno już jest, a magija nie pisze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, Google [Bot] i 86 gości