DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 09, 2011 15:35 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

smarti pisze:że Erin :D

A! :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lut 09, 2011 16:23 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Erin, prosze zorientuj się co z f-rą za Promysia-wysłałam wtedy co Ci pisałam ,tym razem priorytetem poleconym-na pewno już jest, a magija nie pisze.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 09, 2011 16:48 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

smarti pisze:Melcia coś nie ma farta-jeden domek myśli ale watpię, drugi domek się nie odezwał a trzeci domek miał wypadek sam.więc myśli o kiciu musi odłożyć na nie wiadomo kiedy.
Tym sposobem Melcia wpędzi nam sie w lata-oby zdązyć przed wysypem kociaków :roll:

Martwi mnie to... Biedne Melasisko siedziało dwa tygodnie dłuzej w komórce, bo dziczyło, a teraz chłopaki juz w domku a ona nadal czeka...
Za domek dla Meli :ok:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro lut 09, 2011 16:53 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Mogę dziewczynie jeszcze raz zrobić ogłoszenia albo co...

Jeśli chodzi o Lunę - to tylko napisz, że kotka Luna o numerze czipa takim i takim została zaszczepiona szczepionką taką a taką dnia tego i tego w takim razie. I niech wet to podpisze i da stempel kliniki. Albo niech to w ogóle wpisze w jej książeczkę i wystarczy. Po resztę pójdę do szpitalika, muszą tam mieć jej wypis w takim razie.
A na pw napisz mi jakie leki dostawała proszę, jeśli już ją skreślili z rejestru, to będzie mi tak łatwiej ją przypomnieć.

Wielkie dzięki :1luvu:
I skąd są Państwo? Kiedy mogliby pojechać ze mną do schronu?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lut 09, 2011 19:13 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Szalony Kot pisze:Mogę dziewczynie jeszcze raz zrobić ogłoszenia albo co...

Jeśli chodzi o Lunę - to tylko napisz, że kotka Luna o numerze czipa takim i takim została zaszczepiona szczepionką taką a taką dnia tego i tego w takim razie. I niech wet to podpisze i da stempel kliniki. Albo niech to w ogóle wpisze w jej książeczkę i wystarczy. Po resztę pójdę do szpitalika, muszą tam mieć jej wypis w takim razie.
A na pw napisz mi jakie leki dostawała proszę, jeśli już ją skreślili z rejestru, to będzie mi tak łatwiej ją przypomnieć.

Wielkie dzięki :1luvu:
I skąd są Państwo? Kiedy mogliby pojechać ze mną do schronu?

Kocie no problem wpiszemy w książeczke i jeśli potrzeba to na osobnej kartce napiszemy ale chyba w książeczce wystarczy,no nie :) .

państwo to osobista przyjaciółka Ozymandias-więc kontakt za jej posrednictwem-ona była na wizycie i ona ręczy za domkowa miłośc do kici.
ja państwa dopiero poznam w sobotę ale skoro czekają już ponad tydzień na kicię dla mojego widzimisię(szczepienie) to chyba na prawde się zakochali.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lut 09, 2011 19:21 Re: DT Smarti 2- wielkie przegrupowanie kiciów !!

Chatte pisze:
smarti pisze:Melcia coś nie ma farta-jeden domek myśli ale watpię, drugi domek się nie odezwał a trzeci domek miał wypadek sam.więc myśli o kiciu musi odłożyć na nie wiadomo kiedy.
Tym sposobem Melcia wpędzi nam sie w lata-oby zdązyć przed wysypem kociaków :roll:

Martwi mnie to... Biedne Melasisko siedziało dwa tygodnie dłuzej w komórce, bo dziczyło, a teraz chłopaki juz w domku a ona nadal czeka...
Za domek dla Meli :ok:

Chatte-po pierwsze bardzo Ci dziękuję za pracę ze skanami :D :1luvu: , bo jeszcze chyba nie zdążyłam :oops:

I pragnę uprzejmie donieść że miałam dziś b.miły tel w sprawie Melci od p.Karoliny.
Pani przemiła,Melcia ją zachwyca urodą :D :kotek: :1luvu: :piwa: ,pani mieszka na starym Żoliborzu czyli Melcia miałaby jak w raju (pani chce osiatkować balkon sama z własnej woli 8O :D :piwa: ) okolica daleko do ulicy-cisza spokój.
Pani tata jest wetem-bardzo bym chciała żeby to był ten domek bo czuje że byłby super dla naszej kochanej niuni-Meluni.

Trzymajcie kciuki po cichutku proszę bo to wszystko to na razie tajemnica 8)

Może i do naszej Melci się szczęście uśmiechnie bo jak zostanie bez Lunki to będzie jej smutno... :(

smarti

Post » Śro lut 09, 2011 19:27 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Nie no, jak u Ciebie tylko szczepienie, to wystarczy w pełni w książeczce sam wpis, po resztę pójdę do szpitalika :)

I trzymam mocno mocno kciuki za Melcię :ok: :ok: :ok:

Do Mojita nikt nie dzwonił..?

Szalony Kot

Post » Śro lut 09, 2011 19:56 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

smarti pisze:Erin, prosze zorientuj się co z f-rą za Promysia-wysłałam wtedy co Ci pisałam ,tym razem priorytetem poleconym-na pewno już jest, a magija nie pisze.

Smarti - wysłałam PW :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lut 09, 2011 19:59 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

był tylko jeden tel...pisalam juz-do Mojita dzwoniła,na 99% jestem pewna,ta dziewczyna której mama go oddała.

pytała na jakiej zasadzie można go brac,od czego to zalezy,jak sprawdzam domek,ani słowem nie pytała o samego kota-jaki jest itp.

dobrze ze chociaz się nim na tyle interesuje :(

ja próbuję go wcisnąć Bianki Mamie-Bianka też próbuje zapewne w zastępstwie ślepaczka,ale na efekty za wcześnie.

natomiast myślę że możemy ogłaszać Bąbla-to taki wspaniały kotek że ktoś będzie miał z niego wielką pociechę,jeśli potrafi docenić i zauważyć jego wspaniały piracki urok :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: nie ma sensu zeby edisia wpędzała go w lata,tym bardziej ze szczególnej miłości nie widzę...
sądzę że z Bąblem warto poruszyć serce-od razu napisać że jest na karmie aa którą uwielbia,że jest bardzo zywy,i bardzo chce żyć-uwielbia się bawić-istne żywe srebro..
ale on odwdzięczy się za daną miłość-jest wyjątkowo ludziolubny.
oczyw.tylko domek niewychodzący,bez dzieci, dla spokojnej osoby,najlepiej samotnej pani o wielkim sercu lub emerytki (ale nie zbyt wiekowej-przed Bąblem jeszcze z 15 lat).

tak w ogóle Szalony Kocie to ja Ci bardzo bardzo dziękuję za te wszystkie ogłoszenia :D :D :D ..aż czasem myślę czy nie nadużywam Twojej Kociej uprzejmości...i bezsenności.. :D

to kotek w pewnym sensie szczególnej troski-jemu nie moze się już trafić skucha..
co Kocie o tym myślisz?
Ostatnio edytowano Śro lut 09, 2011 20:29 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Śro lut 09, 2011 20:07 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Ja jestem na wielkie tak, bo w jakiś sposób jestem z nim od samego początku - ogłaszałam go przez fb jeszcze jak był w schronie, potem śledziłam leczenie i dt... jest mi bliski. I wiem, jaki to wspaniały pieszczoch :)
To ja czekam na mail ze zdjęciami i tekstem (chociaż tutaj raczej sobie poradzę, więc niekoniecznie. Najwyżej tę karmę mi napisz).
Ja bym chciała, by on był najkochańszy na świecie dla kogoś :1luvu:

I szkoda, że w starym domku Mojita taka niezręczna sytuacja. Dziewczyna była w lekkim szoku, jakie akcje jej Mamusia odstawiała :/

I nie dziękuj, ja to robię, bo wiem, że pomagasz. I że to daje efekty, że idzie do przodu, że Ci zależy, że jest dobrze po prostu no...

Szalony Kot

Post » Śro lut 09, 2011 20:30 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Kocie :D :piwa: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Śro lut 09, 2011 22:54 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

wspaniała dziewczyna ten Sz Kot :1luvu:
no i
Smarti też :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro lut 09, 2011 23:02 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

cudne kotecki na zdj wyszły..... tylko nasza fionka taka zdystansowana ale widać że już lepsza .... mam nadzieje ze zaufa człowiekowi..... 3mam kciuki za nią mocno !

p.Ola od perełki
.... czekamy czekamy na wieści.... szczególnie p. Gabrysia ktora czeka tez na telefon a że go nie ma snuje niezwykłe histore....także od razu prosze o kontakt....

JolaJ , prosze dacznac kiedy dojdzie przesyłka....a powinna w tym tygodniu

dobrej nocy...

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Czw lut 10, 2011 0:12 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Fionka jest niestety dzikawa,dlatego się chowa.
ale już jest lepiej-jeszcze z tydzień i będzie podchodzić do dłoni przy karmieniu a stąd to już prosta droga do miziactwa :ok: :D

wytłumaczcie mi -jak dawać kotu ipakitine jeśli opuszcza posiłek-nie chce jeśc i nie ma na niego siły :roll: nawet ryba wędzona nie pomaga :mrgreen: nie mam już siły a zwłaszcza pomysłów mi brak..czym ten zmarły mógł go karmić 8O 8O 8O 8O 8O :roll:

smarti

[poprzednia][następna]